KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gerçi benim arabayı eşim de kullandığı için 4' hiç düşünmemiştim.
Ben sadece spacer alsam kaça mal olur? 2' olursa muhtemelen çamurluklara sürter, benim derdim tekerlerin tam turda sürtmesini engellemek. Bu durumda bana 3 cm yeter gibi.
Birde bijonları değiştirmeden takılabilecek en geniş flanş kaç cm olur?
Ben sadece spacer alsam kaça mal olur? 2' olursa muhtemelen çamurluklara sürter, benim derdim tekerlerin tam turda sürtmesini engellemek. Bu durumda bana 3 cm yeter gibi.
Ben arazideyim, araç yanımda değil. Bilen varsa diye yazmıştım. 5-8 tam tur sıkması için max flanş kalınlığı ne olur?
Benim usta 1 cm flanş yapsak sürtmeyi kurtarır dedi. Eğer 3 cm yaparsak yeni saplamalar almamız lazım maliyet artar diyor.
Sanırım saplamalar değişeni spacer dedikleri. Hangisi mantıklı karar veremedim. Turu kısmak istemediğimden flanş yaptırayım diyorum ama kaç cm?
Sedat abi bijonları kurtarayım dersen 1cm spacer bile tavsiye etmem çünkü bijonlar zate 1.5cm den tutuyor
5cm spacer senin araca olmaz maksimum ne olabilir örçmek gerekir
fiyat kolay iş
ve olabiliecek en küçük spacar 2.5cm den az olamaz