7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,459,772
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu arada arkadaşlarımızın otoban dediği yer pek otoban değilmiş, otoban dan gelen bir darbe benim difrenasiyel karpuzunun altında kocaman bir delik açmış diferansiyel gövdesini ezmiş, istavrozları kırmış kırılan parçalar debelenme esnasında açılan delikten dışarı döküldüğü için herhangi bir sürtünme arıza sesi duymadık, ve o halde 2 gün gezdim.

arabayı ön digilden krikoyla kaldırdıımız için kriko deliği kapttığından arızayı bulana kadar tüm alt takım indi sökülmedik parça kalmadı, kafayı yemek üzereyken şans eseri gördük deliği.

Etiketler

erenatac' Alıntı:
Abi gecmiş olsun, işe bak...

ilk gün yürüdüğümüz yerde kayalar vardıya , bizim otobandada varmış demekki görmediğimiz bişeyler, deli etti bizi dün , söktüğümüz herşey sağlam çıktı, sağlam çıktıkça sökülen parça sayısı arttı, sonunda kovanlar dışında bişey kalmadı arabanın altında

ön armudu sökmeye karar verdik yağını boşaltmak için tapayı açtık içi boş ;D ;D ;D ;D ;D Ferhat "abi yağsız kullanmışsın" diyor , bende sızıntı hiç görmedim 2 ay olmadı daha kontrol edeli diyorum, birde komple boşalacak bişey değil en azından dibinde az bişey kalması lazım yok kupkuru, krikoyu çekip altına yatınca en önemli iki parmağın gireceği kadar bir yarık gördüm ;D ;D ;D ;D

Geçmiş olsun, neyseki halletmişsiniz. Defender işte, ölüsü bile gider ;D

discovery-V8' Alıntı:
en önemli iki parmağın gireceği kadar bir yarık gördüm ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Neyse bununa geçmiş olsun.. Gerçi daha ne olucak karpuzu patlatmışsın

Yavuz abi büyük geçmiş olsun.

Glup (Yutkunma efekti). Ahmet beni sevmiii? Neden böle yüksek, yüksek fiyat istiiii? Bilmi mi benim yükseklik korkum vaa ? (Zaza tiplemesi mimikleri ile) ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Glup (Yutkunma efekti). Ahmet beni sevmiii? Neden böle yüksek, yüksek fiyat istiiii? Bilmi mi benim yükseklik korkum vaa ? (Zaza tiplemesi mimikleri ile) ;D

Bana evrakları gösterdi ,ruhsat 11 kişilk ,%18 kdv almışlar, 14 000 küsüre e ihaleden çıkışı var, gelmesi evrakları 15000 civarı maloluyor kendisine, bir ara teminat yakmayı düşünmüş , bidaha ihaleye giremem diye vazgeçmiş, ama alıcısı var tur şirketleri 11 kişilik ruhsatlı defenderleri kaçırmıyor, daha ilanı yok aracın arayn arayana , ama dediğim gibi (bana göre) fiyat yüksek fakat araç ta temiz.

erenatac' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Neyse bununa geçmiş olsun.. Gerçi daha ne olucak karpuzu patlatmışsın

En bastan görsek deliği, elimde 3 tane ön dingil var, iki tanede komple diff, kiltleri takınca çıkanları yenileyip yağlayıp ayırdık duruyorlar, hakanın ayna mahrutiler değiltiği için 2 adet ondan gelen , 2 adetde biyerden sökmüşüz onlar var , armudu söküp yenisini takacağız bitecek , gece 11 de ancak gördük deliği, 1:30 da araba yürüyordu ;D ;D

Kayseri'dekilerden alsak maaliyeti 9 bin. 6 bin ile içi dışı bundan iyi hale gelir. 15'e cillop gibi olur. 4 bin modifiye etti 19. 4-5 bin de motor değişimi 23-24 hadi yukarı yuvarlayalım 25'e V8 110 yapılır. Bence bu arabaya 11-12'den yukarı verilmez.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap geçmiş olsun ,
ciddi bir şey yoktur umarım.

Ohoo Arthur Yavuz abinin araç abi, Saat 1'de de günaydınlar falan.
Gece bebek bakımı geç bitti sanırım

Zaten Arthur erkek ismi, Sevtap teyzeninki Elisabeth'di ya.. Hani kız arabası olduğundan kız ismi... ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ohoo Arthur Yavuz abinin araç abi, Saat 1'de de günaydınlar falan.
Gece bebek bakımı geç bitti sanırım
;D ;D ;D ;D ;D
Araçları karıştırdım ;D ;D ;D
bu ne ya ,ingilizler araçlarına isim veriyorlar,
Arthur,Elizabeth ,king george 5,
kafam karışıyor ;D ;D ;D
Bizimkiler ne güzel balaban,abbas. ;D ;D ;D