Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Haz 2009 #289 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bu arada yeni bir tartışma başlatmak istiyorum ben... "Land Rover yağ damlatmıyorsa yağ kalmamıştır, motorda yağ olduğunu damlamasından anlarsın" Umut Çelikel ;D isterseniz alın aranıza domates neyin atın.. ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bu arada yeni bir tartışma başlatmak istiyorum ben... "Land Rover yağ damlatmıyorsa yağ kalmamıştır, motorda yağ olduğunu damlamasından anlarsın" Umut Çelikel ;D isterseniz alın aranıza domates neyin atın.. ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 4 Haz 2009 #290 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Maşallah Doğancı ailesi geldi ortalık şenlendi
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Haz 2009 #291 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir önce yazdığıma itiraz edene Bunu veriyoruz [attachment=1] Jeep inizi 3 dakikada bu hale sokuyor ;D [attachment=2]
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir önce yazdığıma itiraz edene Bunu veriyoruz [attachment=1] Jeep inizi 3 dakikada bu hale sokuyor ;D [attachment=2]
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Haz 2009 #292 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ama ama ama
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Haz 2009 #293 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben aslında o kadar çirkin değilim yawww
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Haz 2009 #294 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz abi senin avatardaki resimle tarz aynı gibi bıyık bırakmayı düşünüyor musun ?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz abi senin avatardaki resimle tarz aynı gibi bıyık bırakmayı düşünüyor musun ?
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 4 Haz 2009 #295 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: bu arada yeni bir tartışma başlatmak istiyorum ben... "Land Rover yağ damlatmıyorsa yağ kalmamıştır, motorda yağ olduğunu damlamasından anlarsın" Umut Çelikel ;D isterseniz alın aranıza domates neyin atın.. ;D Genişletmek için tıkla ... Gelemez o buraya ;D Başına gelecekleri biliyor.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: bu arada yeni bir tartışma başlatmak istiyorum ben... "Land Rover yağ damlatmıyorsa yağ kalmamıştır, motorda yağ olduğunu damlamasından anlarsın" Umut Çelikel ;D isterseniz alın aranıza domates neyin atın.. ;D Genişletmek için tıkla ... Gelemez o buraya ;D Başına gelecekleri biliyor.
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Haz 2009 #296 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bakınız...
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 4 Haz 2009 #297 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bundan birertane çoğaltıp trafik polislerine göstersek olurmu Müsaade varmı? (Yavuz'un gönderdiği fotoğraftan)
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bundan birertane çoğaltıp trafik polislerine göstersek olurmu Müsaade varmı? (Yavuz'un gönderdiği fotoğraftan)
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 4 Haz 2009 #298 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: yavuz abi senin avatardaki resimle tarz aynı gibi bıyık bırakmayı düşünüyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Naci Baba izin verirse bırakırım ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: yavuz abi senin avatardaki resimle tarz aynı gibi bıyık bırakmayı düşünüyor musun ? Genişletmek için tıkla ... Naci Baba izin verirse bırakırım ;D
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 4 Haz 2009 #299 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu ne babaaaaa. 68'den kalma gençlik resmin mi yoksa?
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Haz 2009 #300 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Gelemez o buraya ;D Başına gelecekleri biliyor. Genişletmek için tıkla ... gizli takılıyor artık sitede, konulara bakıp uzaktan, çıkıyor.. nasılsa vinci de yok artık hainliğin bini bir para bende ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Gelemez o buraya ;D Başına gelecekleri biliyor. Genişletmek için tıkla ... gizli takılıyor artık sitede, konulara bakıp uzaktan, çıkıyor.. nasılsa vinci de yok artık hainliğin bini bir para bende ;D
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Haz 2009 #301 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kuzeni meşhur ettik bu arada...
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 4 Haz 2009 #302 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: gizli takılıyor artık sitede, konulara bakıp uzaktan, çıkıyor.. nasılsa vinci de yok artık hainliğin bini bin para bende ;D Genişletmek için tıkla ... Öyle deme Onur, üç vakte kalmaz tampon, vinç, lastik, diff kilit, telsiz+anten tamam olur. Demedi demeyin ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: gizli takılıyor artık sitede, konulara bakıp uzaktan, çıkıyor.. nasılsa vinci de yok artık hainliğin bini bin para bende ;D Genişletmek için tıkla ... Öyle deme Onur, üç vakte kalmaz tampon, vinç, lastik, diff kilit, telsiz+anten tamam olur. Demedi demeyin ;D
ndoganci Kamp III Mesajlar 665 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Haz 2009 #303 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben yüksek müsaadelerinizle yatağıma doğru çekiliyorum.... sabah şekeri moduna geçtim... sevgiler, saygılar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben yüksek müsaadelerinizle yatağıma doğru çekiliyorum.... sabah şekeri moduna geçtim... sevgiler, saygılar
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 4 Haz 2009 #304 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Öyle deme Onur, üç vakte kalmaz tampon, vinç, lastik, diff kilit, telsiz+anten tamam olur. Demedi demeyin ;D Genişletmek için tıkla ... o zaman birdaha düşünürüz durumu ;D şimdi fırıncı arabası resmen haha ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Öyle deme Onur, üç vakte kalmaz tampon, vinç, lastik, diff kilit, telsiz+anten tamam olur. Demedi demeyin ;D Genişletmek için tıkla ... o zaman birdaha düşünürüz durumu ;D şimdi fırıncı arabası resmen haha ;D