KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bende ,sevgiler gününde hanımla garajı düzelttim ,bizde kutlamalar böyle oluyor ,birazdanda mangalı yakacağım ,isteyen buyursun ,ama çift olarak giriş yapmak mecburidir ;D ;D ;D ;D ;D, rakımız ,vs her şeyimiz hazır , ;D
eren onurun hatum matun yok ,daha göremedik ,ama sana güveniyorum ,istersen al gel ,ben birazdan ateşleyeceğim mangalı ,istersen beklerim ,seni ,tabiki onuru ve çok sevgili kız arkadaşınıda
eren onurun hatum matun yok ,daha göremedik ,ama sana güveniyorum ,istersen al gel ,ben birazdan ateşleyeceğim mangalı ,istersen beklerim ,seni ,tabiki onuru ve çok sevgili kız arkadaşınıda
Abicim ben bu ara "eşli" davetlere katılamıyorum malesef ;D
Hani dışarda çamurun pisliğin içinde bir mangal, vo..ka olayına girermiyiz diye şeyetmiştim.. :
Abicim ben bu ara "eşli" davetlere katılamıyorum malesef ;D
Hani dışarda çamurun pisliğin içinde bir mangal, vo..ka olayına girermiyiz diye şeyetmiştim.. :
yavuzun yalan olacağı dün geceden belliydi zaten ,o şimdi realde sevgililer günü kutlama ve yarışmalarına katılıyordur ;D ;D ;D, fakat bizim dede nerde yahu ??? ??? ??? onudamı kaybettik