7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,737
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48570.20

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Ama üstüne defender kupası koyucam ;D ;D

Ciddi söylüyorum daha ötesi yok bu işin modifiyeyle falan uğraşmayada gerek yok, 4 lastik aldınmı iş tamam.

Yoo gerçekten,çok doğru,aynen hiç uğraşmıyıcan,bi kere yapıcan uğraşmadan didinmeden işi bitiricen.
Ve hayvan gibi bi makina olucak işte ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yoo gerçekten,çok doğru,aynen hiç uğraşmıyıcan,bi kere yapıcan uğraşmadan didinmeden işi bitiricen.
Ve hayvan gibi bi makina olucak işte ;D

Abicim yok 38 takıcam yok oranlar ne olacak yok spacer yok bilmemne , zaten hayvan gibi araç, herşeyi hazır düz yolu unutacaksın arazide gır gır gır gezeceksin ;D

Gerçi benim elime düşerse Unimog modifiyesi nasıl olur baya bir kafa patlatırım ben ona , 54 inch bogger falan ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yok leyn hafiftende sürat olsun canım bakalım yarınki duruma göre artık hele bir paralanalımda gerisi kolay

abicim bu işte öyle bişey yok , nescafe 3 ü birada falan kahvede olur , arazi şeysi amaca yönelik olacak, yoksa cortlama ihtimali her daim var.

nkurtkaya' Alıntı:
???

Land'ı tuttu ama gerisi tutmadı Cihan

ulen sizede araba beğendiremiyoruz be ,yok bunun çöpü , ötekisinin kılı,berisinin tüyü, oldu!! bir akıllı ikiniz kaldınız ,hem temiz olacak ,hem ucuz olacak ,birde km az olacak ,bulursanızn bizede haber verin leynnn

Nejat yine istikrarlı arıyor, ama Onur benim başımı döndürdü

discovery-V8' Alıntı:
abicim bu işte öyle bişey yok , nescafe 3 ü birada falan kahvede olur , arazi şeysi amaca yönelik olacak, yoksa cortlama ihtimali her daim var.

aynen dediğin doğruda valla artık sanayilerde tepinmek istemiyorum biraz daha günlük hayata uygun ve beni götürecek bir araç mesela FJ 75 hasta oldum valla

cihanülker' Alıntı:
aynen dediğin doğruda valla artık sanayilerde tepinmek istemiyorum biraz daha günlük hayata uygun ve beni götürecek bir araç mesela FJ 75 hasta oldum valla

Abicim unimog diyorum ya , sanayi yok, hurdacı yok, tamir yok, modifiye yok, vinç aramak yok, kompresör aramak yok, yükseltmek için uğraşmak yok, postal aks aramak yok, büyük lastik aramak yok, snorkel uydurmak yok, yükseltme kiti yok, takviyeli aks yok, takviyeli şaft yok. ;D

Ama bunun yanında konfor yok, sürat yok, 200 km den uzun yol yok. ;D