KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yok be Cihan. Motor değiştirme işi sıkıntılı. Geçen gün,
Ruhsatı benzinli olan bir 300Tdi için ne yapabiliriz diye bir trafik müşaviri ile görüştüm. Maalesef hiç iyi konuşmadı.
bende anlamam ama geçen gün artık serbest filan diyorlardı demekki yanlışmış , araba aramaya devam veya sedatın arabaya yapışacaksın , hoş sedatın adınada arabayı satar oldum umarım kızmaz
bende anlamam ama geçen gün artık serbest filan diyorlardı demekki yanlışmış , araba aramaya devam veya sedatın arabaya yapışacaksın , hoş sedatın adınada arabayı satar oldum umarım kızmaz
Motor numarası ile şasi numarasının tutması mecburi değil, motor değiştirilebilir, ama aynı tip yakıt oılacak motor aynı hacimde olacak, tüm faturalar ibraz edilecek vs... vs... çok teferruatı varmış hala.
Sedat'la irtibasttayız, ona bir VX80 arıyoruz ;D Halimize bak yahu, Disco almak için VX80 ara olduk ;D ;D ;D
Motor numarası ile şasi numarasının tutması mecburi değil, motor değiştirilebilir, ama aynı tip yakıt oılacak motor aynı hacimde olacak, tüm faturalar ibraz edilecek vs... vs... çok teferruatı varmış hala.
Sedat'la irtibasttayız, ona bir VX80 arıyoruz ;D Halimize bak yahu, Disco almak için VX80 ara olduk ;D ;D ;D
Mücahit, Nejat beye de aynısını yazmıştım, bizimkisi gereksiz bir Toyota fanatikliği. Ben burda sürekli Toyota kullanınca evdede aynısı olsun istiyorum.
Bayrama aldığınız gibi bir tanede bana bulun, Nejat beyde sevinsin bende ;D
Mücahit, Nejat beye de aynısını yazmıştım, bizimkisi gereksiz bir Toyota fanatikliği. Ben burda sürekli Toyota kullanınca evdede aynısı olsun istiyorum.
Bayrama aldığınız gibi bir tanede bana bulun, Nejat beyde sevinsin bende ;D
mücahit altan abinin arabası için konuştum altan bi ile biraz evvel ,kendisi arabada hiç bir şey yok dedi ,sen biliyormusun arabayı ,deri koltuk yokmuş ama dert değil