7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,187
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Noldu arkadaşların razı olmadı mı ???

Ben ,sen gideceksin diye düşünüyorum, sana takılırım diyordum. Kesin gidecek misin? Şimdiden söyle de bonus toplayayım hızlı tarafından.

Etiketler

ben bu hafta kacamam gecen hafta arazıydık zaten
haftayada nasıpse sogucak ınsallahhh

yunus bager' Alıntı:
Yavv boşver arkadaşlarını onlar 2 hafta sonra zate gelecek sen geliyormusun gelmiyormusun ona göre

Dayım hasta diye Erzincan'dan tüm kabile geliyor yarın :-\

Dur yarının gidişine bir bakayım, şöfer olarak hizmet vermemi istemezlerse ben mutlaka gelicem ???

ufukozkan' Alıntı:

neyi :

fastjunkie' Alıntı:
O anın anısı vardır da ondan içine oturmuştur abi..................................

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D .... dolma ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yarın ararsın abi şu disco nasıl diye ozaman hatırlatırım sana ;D ;D ;D

Az mı güldürdüm seni bugün ama kalbimi gırıyorsun... Mardin, Bingöl... ;D ;D ;D

Özel mesaj attım bir de

SDC' Alıntı:
Nejat niye 2 hafta sonra geliyor, benim niye bundan haberim yok, ben niye onlarla gelemiyorum

Ali Bey iyi akşamlar
2 hafta sonra gel desem gelecekmisin sanki ya sen karıştırmasana ortalıgı yav bizbize gezi düzenleyelim işte nesivar valla kafam bozuluyor ister gelin ister gelmeyin biz (yuvacık off road ) pazar günü gidiyoruz gelene git gelmeyene gel demiyorum o kadar

SDC' Alıntı:
Nejat niye 2 hafta sonra geliyor, benim niye bundan haberim yok, ben niye onlarla gelemiyorum

Kim ne zaman nereye gidiyor yahu?

Haftasonu Kısırkaya'da kuma batalım dediler, rica ettiler başlık açtık. Önce güzel dedin, sonra Yunus'tan tırsıp iptal et İzmit'e gidelim dedin, şimdi de Erzincan kafilesi diyorsun. Anlamadım valla bu işi. Benim arabam yok. Siz nereye gidiyorsanız söyleyin, yeriniz varsa, uyarsa gelirim.

Nejat durumum yarın kesinlik kazanır, sana haber veririm...

İyi geceler ben kaçtım

yunus bager' Alıntı:
Nejat sen daha önce bizim buralara gelmişmiydin

O kadar niyetlendim, söz verdim ama denk getiremediydim. En kötüsü Disco'yu yada Defender'i alayım, sırf çay içmeye bile olsa ilk sizin oraya geleceğim.

nkurtkaya' Alıntı:
O kadar niyetlendim, söz verdim ama denk getiremediydim. En kötüsü Disco'yu yada Defender'i alayım, sırf çay içmeye bile olsa ilk sizin oraya geleceğim.
Hadi bakalım inşanlah daha göreceğin çok yer varmış