KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
eee ozaman 06 da çıkalım dede ya ,yolda kahvaltı poğaça ,erkenden dağlarda oluruz , bu arada çoluk çocuk getirmeyelimde adam gibi bir muhabbet çevirelim be yavv
eee ozaman 06 da çıkalım dede ya ,yolda kahvaltı poğaça ,erkenden dağlarda oluruz , bu arada çoluk çocuk getirmeyelimde adam gibi bir muhabbet çevirelim be yavv
Aslankurt bu konuda daha geniş bir yazı hazırla da genelde yayınlayalım. Hepimizin aklında soru işaretleri var neler oluyor diye. İki gün üst üste buraya yazmasan veya msn de görünmesen Aslankurt tutuklandımı yoksa diye aklıma geliyor.
Aslankurt bu konuda daha geniş bir yazı hazırla da genelde yayınlayalım. Hepimizin aklında soru işaretleri var neler oluyor diye. İki gün üst üste buraya yazmasan veya msn de görünmesen Aslankurt tutuklandımı yoksa diye aklıma geliyor.
Mete, genele ihtiyaç yok siyasi polemik konusu olabilir.Daha geniş yazmakta içimden gelmiyor.tutuklanan arkadaşlardan bazılarını iyi tanıyorum hasbel kadar o anda o görevde bulunmuşlar.Bende orada olabilirdim. Benim adım imzam olurdu.