7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,203
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

biz denemesini yaptık ama hiç süre tutmamıştık ;D

yarın süreli bir deneme yaparız. ben daha önce tek kişilik tek kat şişme yataklardan peşpeşe 2 adet şişirdim bir sorun olması

buarada alet kampanyaya girmiş ondan dolayı 85 tl

Etiketler

Altuğ sana zahmet olmazsa lastikte bir deneme yapabilirmisin.
Bir de lastiği aşşağı yukarı kaç sn de şişirecek

Ben 7 sene boyunca, yılda en az 180 gün, günde 50-150 km ve bu km nin %75 ini kum hariç her türlü arazide Defender kullanmış biri olarak, bu yazıyı yazan arkadaşın Defendar a haksızlık ettiğini düşünüyorum. Ayrıca şu an çalıştığım ekibin son 6 yıldır 25 adet Defender 130'u çölde kullandığınıda düşünürsek. Yazıyı yazan arkadaşın şapkasını önüne koyup bir daha düşünmesi gerekir kanaatindeyim.

Alet tam bir arazi şeysi

şimdi otoparktan geliyorum

175/70/13 lastiği janta kadar indirdik ve yaklaşık 16 sn falan orjinal havasına getirdi

birazdan videodan tam süresine bakarız

C3 ün lastik kaçtı ???

altug onaran' Alıntı:
şimdi otoparktan geliyorum

175/70/13 lastiği janta kadar indirdik ve yaklaşık 16 sn falan orjinal havasına getirdi

birazdan videodan tam süresine bakarız

C3 ün lastik kaçtı ???

Keşke sizin Disconun ön lastikte de deneseydiniz. O bizim için daha verimli bir bilgi olurdu.

sürede biraz hata varmış videodan kontrol ettik şimdi 40 sn sürmüş 0 dan 32 psi hava

Dur ya ,ben tırtılı bekliyordum, ;D ;D ;D

sedat traktörde arazi şeysi değilmi , işte yazıyı yazan arkadaş bunu yazmış kum hariç ,defender sevmessen katlanamassın ,hantal ,kumda yani bizim antalya gezisi gibi bit kumda hareker etmesi çok ağır ,yani o kasaya koyduklarım makina zayıf kalıyor ,yoksa v8 koyulmuş def ,eşşek gibi gidiyordu valla pardon at gibi , ,ve yavuzun da dediği gibi 5-10 liraya alınıp toplanmış defenderdan hayır gelmezzzz , yolda bırakır ,iyi defender 16 liradan başlar minumum diye oda hesaplısını düşürürsen

cihanülker' Alıntı:
bu nasıl bir araç yahu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50569.0;topicseen

Cihan abi o araç Defender değil. Series 2 yada 3 olması gerekiyor. Ön tarafı Defender ile değiştirmişler. Çamurluklar, ön panjur ve kaput Defender ama gerisi Series.