7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,422,705

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
sedat sen ne zaman dnüyorsun türkiyeye

17 Mart gecesi döneceğim.
Sen bugün bütün gün yoktun bende benim arabanın işini bitirdin sandım ;D

Mete hocam senin için bir fotoğraf daha ekledim galeriye

Bu sıralar 7/24'ün ayarı bozuldu, herkes biryerlere gidiyor geliyor. Takım 2 gün yerinde duramadı

hsbasar' Alıntı:

Emektarlarmı? ;D gördüm.

Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)

Özetle çok güzel parçalar.

Cihan gibi bir otelim olsa o iki parçayı getirtir lobiye asardım.

nkurtkaya' Alıntı:
Bu sıralar 7/24'ün ayarı bozuldu, herkes biryerlere gidiyor geliyor. Takım 2 gün yerinde duramadı

Leyleği havada gördüler

hsbasar' Alıntı:
17 Mart gecesi döneceğim.
Sen bugün bütün gün yoktun bende benim arabanın işini bitirdin sandım ;D

sedat bugün vecihi usta beni aradı araba ne zman geliyor diye bende anlattım durumu sahibi libyada dedim ,bilmiyordum ahmette vekalet olduğunu ama kısmet alıcıda senle konuşmak istedi irtibata geçecekler bana göre % 90 bitti gibi problem yok

nkurtkaya' Alıntı:

nejat ben karsa gitmeden evvel arabanın eksiklerini tamamlayayım dedim onunla uğraşıyorum 2 günden beri bu sanayi adama kafayı yedirir ,yavuza helal olsun iyi uğraşıyor ,

hocam ankaradaki otel modern mimari olduğu için ağır kaçabilir antalyadaki otelede başka parçalar asıyoruz ,sağa sola

Emektarlarmı? ;D gördüm.

Benim ilgimi çeken bakırcıular çarşısındaki eşyalardaki selçuklu desenleri. yolun sağında solunda bulunan malzemeler büyük ihtimalle tarihi bir yerden sökülmüş veya taklidi yapılmış eskitilmiş eşyalar. Üzerindeki desenler Rumi desen 13.yy Selçuklu deseni ve 17.yy öncesinde Osmanlı atölyelerinde de kullanılmış desenler. Özellikle Kanuni nin Mısır seferinden sonra getirdiği Tebriz ustalarının çizimlerinin ana teması. (benimde hocalığım tuttu ;D)

Özetle çok güzel parçalar.

Cihan gibi bir otelim olsa o iki parçayı getirtir lobiye asardım.

Hocam siz bakırları severim deyince bende Cengizin bakır ustasını çalışırken çektiği pozu ekledim.

Keşke o sokakları sizinle beraber dolaşma şansımız olsa. Yanından geçtiğimiz bu güzelliklerin değerini anlayamamışız meğerse.

İnternet gene yavaşladı, bir türlü cevap yazamıyorum

cihanülker' Alıntı:
arabaya hijack alacağım ,kaç inç almalıyım ,arkadaşlar ?

48" al, aynı soruyu bende sormuştum 60" hiçbiryere sığmıyormuş. 48" de zaten çok büyük ve yeterli

Hayırlısı olsun. Benimle konuşmalarına gerek yok. Ahmet usta araçla ilgili herşeyi biliyor, bütün detayları verebilir. Keşke onun telefonunu verseydin.

İş Nejat beye kaldı. ;D

G4 bagajın fotoları da geldi bugün, ben dönünce detayları ekleyip boyayacağız.

Hayırlısı olsun, Nejat abiyi everelim de sonra da kardeşe gelsin sıra )

çok sağol hi jak için , senin disco satılır dert etme