KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Lastik MT117 olarak 33x10,5x16 veya Special Track 265/75/16 ya da 285/75/16 olacak. Spacer da takılırsa lastikler yukarı artikülasyonda çamurluğa sürtmez mi?
abi sabah senin cin fikirlerler aklına gelirken ben rüyamdam yeni tasarımlar yapıyor oluyorum genelde ;D ;D ;D
sitesinden biraz inceledim adamlar çeşitli kombinasyonlar yapmışlar çakmak girişlerinin bile çeşitli şekillerde kullanmışlar muhtemelende hepsinin patenti mevcuttur.
ben yaptığım tasarımda LAND ROVER logosu kullanırsam bir sıkıntı olur mu acaba ???
abi sabah senin cin fikirlerler aklına gelirken ben rüyamdam yeni tasarımlar yapıyor oluyorum genelde ;D ;D ;D
sitesinden biraz inceledim adamlar çeşitli kombinasyonlar yapmışlar çakmak girişlerinin bile çeşitli şekillerde kullanmışlar muhtemelende hepsinin patenti mevcuttur.
ben yaptığım tasarımda LAND ROVER logosu kullanırsam bir sıkıntı olur mu acaba ???
bizim lastik 275 olduğu için spacer kullanmadık sürtme yapacak diye ve turu kısalttık lastiği büyütürsek 1" spacer ile yine aynı şekilde olucaktır diye düşünüyorum. ama oturup hesap kitap yapmak lazım.