7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,416,400
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Cihan sana özelden bir ilan göndermiştim gördünmü onu?

Etiketler

nejat abi pazartesi ustanın defendere el koyuyorum ;D pazartesi akşama ilk taslak ortaya çıkar

altug onaran' Alıntı:
nejat abi pazartesi ustanın defendere el koyuyorum ;D pazartesi akşama ilk taslak ortaya çıkar

Boşver sen işi mişi ;D

"4X4 Tasarım Şeysi" aç ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

bu arada direksiyon, ön panjur, arka plakalık ve konsol için logo aramaya gerek yok bugün ilk logoyu kalıptan çıkardık (ama çıkarırken kırıldı japon yardımıyla yapştırdık bazen işe yarıyorlar )

istenilen yerde kullanılacak halde elimde kalıbı mevcut ;D

altug onaran' Alıntı:
" her türlü tasarım hayata geçirilir olmaz diye birşey YOK "

;D ;D ;D

Hah slogan da tamam, hadi hayırlısı

Hadi ben yüzmeye gidiyorum, yarasa saatinde gelirim

acemi80' Alıntı:
Kerim İyi yolculaklar.

Aslankurttan da tavsiye al ;D ;D ;D Beyrutta askeri ateşe iken Mısır maceralarıda olmuştu. ;D
Mete Hocam,nüfus kağıdı bayağı eskidi ;D ;D
Mısır2daki maceralar, Beyrut'tan değil Mısır komuta kurmay koleji mezunuyum.2 yıl orada mısırlı kurmay sb.larla eğitim gördüm.Muhtemelen şu andaki Mısır komuta heyetinin yarısı sınıf arkadaşımdır.
Kerim2in devletle bir işi olursa yardımcı olabilirim tabee bunu özel mesaj olarak kerime gönderiyorum.soracağı birşey olursa bilgi verebilirim.

elimde cetvel ile bira şişesini ölçüp kağıda birşeyler çizince evdekiler akıl sağlığımdan şüphe etmeye başladılar ;D

yapıcağım konsol için bardaklığın ölçüsünü efese göre ayarlamayı düşünüyorum ne dersiniz ;D

Benimkine kola kutusu sığsa yeterdi