KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o aracı tanıyorum kaportası yapılırken tamamen sıfır parcalarla toplandı hakan dan alındı parcalar o jant lastıgı de cok komık bır rakama aldı kıme denk dusse herkez alırdı ama neden onlarla resmını koydu anlamadım cıddı temız bır aractır. saybını tanımam bu arada ama bılgılı bırı oldugunu bılıyorum.
Bu katlanan modellerden daha konforlu ;D Neyse eninde sonunda bir VX100 alacağım nasıl olsa o zamana kadar saklarım çadırımı.
Altuğ birkaç foto var ama daha buraya eklenecek gibi değil, birini koyayımda bak. Dönünce bazı düzenlemeler yapacağım sonra eklerim bolca foto.
Arka tarafı açık yaptırdım çadır için.
gayet güzel ve kullanışlı olmuş tamamen çadıra göre ayarlanmış çadır geliceği için arkası açık kalmış, ekstra destek eklenmiş ve sepet kısmı genişletilmiş. önden ve yandan fotosu var mı?
gayet güzel ve kullanışlı olmuş tamamen çadıra göre ayarlanmış çadır geliceği için arkası açık kalmış, ekstra destek eklenmiş ve sepet kısmı genişletilmiş. önden ve yandan fotosu var mı?