KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Araç dışında PMR olmaz mıydı? Daha ufak basit. Mesafe az ama daha yaygın kullanıcısı var.
Araç anteni işini nasıl hallettiniz? ML145 mi kullanıyorsunuz?
Ben President Harry II Classic kullanıyordum, araç içine monte edilmişti ve sabitti. Araç dışında kullanma gereksinimim olmamıştı.
Bazı şeylerin 2Si 1 arada şekli olmuyor. Alan 42 ne tam olarak sabit ne de tam olarak seyyar. Şahsi tercihim araçta sabit CB araç dışında PMR olurdu.
nacizane ; Alan 42+ML 145 anten = 1 sabit araç telsizi +1 iyi bir mobil telsiz haline geliyor
yani moduler bence çok kullanışlı
gerçi ufuk ve kerim in yanında bana söz düşmez ama bir fikir vermek açısından
nacizane ; Alan 42+ML 145 anten = 1 sabit araç telsizi +1 iyi bir mobil telsiz haline geliyor
yani moduler bence çok kullanışlı
gerçi ufuk ve kerim in yanında bana söz düşmez ama bir fikir vermek açısından
birde benim arabayı delmeye ,kıyamadığım için multiyi aldım , yoksa defler için veya arabası müsait olanlar için araç telsizi daha iyi bir çözüm olur ,ama hırsızlık filan gibi konuları unutmayalım
Araç içindeki kullanım şeklini ve araç anteninin resmini göndersene. Bana sök-tak kablolar vs teferruatlı gibi geliyor. 48 -78 gibi sabit sadece mayk'ı al bas konuş daha rahat diye düşünüyorum.