7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,419,601
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Harika birşey http://www.mm-4x4.com/5-super-lift-kit---as-fitted-to-our-defender--bbc-top-gears-range-rover-3485-p.asp

Yalnız bunu Disco I V8'e mi? Defender 110 V8'e mi yoksa Defender 90 V8'e mi yapmak lazım ona karar veremedim

önemli olan zaten kollar gerisi kolaylıkla temin edilir. 2" lift mevcut heavy duty yay kullanırsan 3" olur ;D adamlarda üzerine 2" get kullanarak 5" yapmışlar

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
önemli olan zaten kollar gerisi kolaylıkla temin edilir. 2" lift mevcut heavy duty yay kullanırsan 3" olur ;D adamlarda üzerine 2" get kullanarak 5" yapmışlar
Amortisör +5" ama

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar,

Nejat abi kit süper ama fiyatıda süper. Kesin gümrüğe takılır bu =))
Ben sipariş edersem 5 usd olsa da takılıyor zaten

Bence Disco'ya daha çok yakışır. 10 bin usd'ye satan birisi vardı. 10 bin TL teklif edip arabayı kaporta dahil komple yenilesem, 38" lastik taksam ;D

cihanülker' Alıntı:
altuğ süper olmuş valla

teşekkürler abi

hijack için mutlaka wd40 şart birde üzerindeki 2 pim sıkıntı yaratıyormuş bir kere eğildiğinde arazide çalışmayabiliyormuş. biz tavsiye üzerine bu pimleri çıkma sibopların sap kısmını kullanarak değiştirdik ;D yanlış hatırlamıyorsam 6 mm olması lazım ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Amortisör +5" ama

Ben sipariş edersem 5 usd olsa da takılıyor zaten

DeCarbonlar amortisörler 2" den büyükler ;D kataloglardan bakılıp daha uzunu alınabilir.

önler için kullanılan yaylar 3" olduğu için amortisör 3" ten büyük olmasına gerek yok sonuçta amortisör gete montajlanıyor ;D

arkası içinde uzatma çivisi olayı çözer

ok bakarım ama çok iş düşmez hıjack e inşallah

Arkadaşlar yarın itibariyle artık işsiz değilim eski işyerimde bütün sosyal haklarımı kaybetmiş olarak tekrardan işe başlıyorum vatana millete hayırlı olsun

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar yarın itibariyle artık işsiz değilim eski işyerimde bütün sosyal haklarımı kaybetmiş olarak tekrardan işe başlıyorum vatana millete hayırlı olsun

hayırlı olsun

yunus bager' Alıntı:

Hayırlı olsun Yunus. Senin için çok sevindim. Haftasonu kutlayacak birşeyimiz de var artık

yunus bager' Alıntı:

Hayırlı olsun abiciiğim.

yunus bager' Alıntı:

Yunus abi hayırlı olsun, sosyal haklarını kaybetmeseydin çok daha iyi olurdu.

yunus bager' Alıntı:

Yunus hayırlı olsun..