KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya o dönem zimmetimde 3 araç vardı
hilux 2,4 yakıtı azdı konforu yoktu mekanik sorun yaşamadım
nissan konforluydu ama direksiyon sona dayanınca caaarr dire ses yapıyordu sorun yaşamadım
l200 bu 2 aracın ortası
Onur magnumu komşum kullanıyor,gayet memnun.Bende Vitaraları almadan önce çok niyetliydim bu araca ama parça fiyatlarından dolayı vazgeçtim.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı... Birde arazide boyu çok uzun kalıyormuş,zırt pırt arkası takılıyormuş..
Ama diğer yandan pajero alt yapısı ve standart %100 arka kilit güzelliği var..
Abicim Yeni L200 ile Magnumu karıştırıyorsun, Senin kullandığın 2006 sonrası L200, ben öncesinden bahsediyorum.
erenatac' Alıntı:
Onur magnumu komşum kullanıyor,gayet memnun.Bende Vitaraları almadan önce çok niyetliydim bu araca ama parça fiyatlarından dolayı vazgeçtim.Çamurluk dodiğinin bir tanesine 275 milyon gibi bir rakam diyorlardı... Birde arazide boyu çok uzun kalıyormuş,zırt pırt arkası takılıyormuş..
Ama diğer yandan pajero alt yapısı ve standart %100 arka kilit güzelliği var..
Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derim
anlamam ben öyle magnum namgum çift kabin miçsubişhi işte en eskisinden en yenisine kadar kullandım toyota aynı şekilde ranger aynı şekilde isuzu aynı şekilde sadece nissaanın yenilerinihıç kullanmadım
Ah be onurcum benim yaşım 33 senin yaşın kadar l200 modeli kullandım ben sana şimdi kullandığımız l200 den bahsetmiyorum bahsedersem zate direk kapıya koyma derim
anlamam ben öyle magnum namgum çift kabin miçsubişhi işte en eskisinden en yenisine kadar kullandım toyota aynı şekilde ranger aynı şekilde isuzu aynı şekilde sadece nissaanın yenilerinihıç kullanmadım
şimidi sana bu lafı kimden duyduğumu da söylerim aynı renkte aynı araç izmirden bak şimdiismini unuttum baz istasyonu tamiri yapan biriydi eski konuları karıştır bulursun yandım anam diye bağırıyordu