KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
cadde şeysi madde şeysi ama ,sizin gibi offroad şeysilerini çekip duruyor ,nasıl olacak bu iş , SANAYİYİ sevseydim orada dükkan açardım yada ,alırdım bir LR ,oradan çıkmazdım , hoş ikiside aynı anlama geliyor ya ,
koyu lr cilerin iki kare resim hakkindaki yorumlarini ben bulamiyorum. Gören bilen varmi? Yoksa görmemezlikdenmi geliyorlar. Yok öyleyse banada söyliyin ustelemiyim. Zaten gezi resimleri çikmadi ortaya kimseden ses çikmiyor. Adam tutulurda bu kadar belirgin olmazki canim bizde bu vatanin evladiyiz.
cadde şeysi madde şeysi ama ,sizin gibi offroad şeysilerini çekip duruyor ,nasıl olacak bu iş , SANAYİYİ sevseydim orada dükkan açardım yada ,alırdım bir LR ,oradan çıkmazdım , hoş ikiside aynı anlama geliyor ya ,
valla kıvırmaca filan yok. Kars dönüşü görcez işde Hodri meydan Yukarıda offroad geyikleride var isteyen ordan da kullanabilir
Videoyuda kurucam bi köşeye ne var ne yok çekicem .. Sonra yok şööle yok capon çekdi bööle oldu Yok amerikanda şööle yapdı olmayacak Sırf video foto için adam getiriyorum
Bu ne yaw emekli olunca hergün sakal traşı olmaktan kurtulurum diye seviniyordum. Dün bir teyzeyi hastaneye götür bu gün oğlanı spora götür,hergün yine bir bahane yine sakal traşı,Mete hocam bir gün kaçıp senin Fenke yerleşeceğim,ölene kadarda sakalımı kesmeyeceğim.Bıktım artık.
Bu ne yaw emekli olunca hergün sakal traşı olmaktan kurtulurum diye seviniyordum. Dün bir teyzeyi hastaneye götür bu gün oğlanı spora götür,hergün yine bir bahane yine sakal traşı,Mete hocam bir gün kaçıp senin Fenke yerleşeceğim,ölene kadarda sakalımı kesmeyeceğim.Bıktım artık.