KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet Hoca,Zorkun gezisinde Terios culara komplo kurduktan sonra onu yanlış tanıdığımı anladım (yaklaşık 50 senecik sonra) ;D ;D ;D
Ondan dolayı.
Ayrıcana Ülkedeki günlük meselelerin aymazlığı,
LR ve diğer 4*4 araçlar konusunda bu siteden bir şeyler öğrenmeme rağmen daha çok cahil olmam ayrı bir lisan konuşuluyor gibi olması;
Bunlara ilave olarak, etrafımdaki tek mantıklı insanın da zihinsel özürlü oğlum olması........vb. gibi nedenlerle yazma isteğim pek olmuyor.Beni mazur görmeniz dileğiyle
Senin terioscular bana komplu kurdular bu hafta.
Nasıl olsa kar'a kadar gitmeyeceğiz senin arabayı almayalım dediler. Sonrada Zorkun'a gelince hazır buraya kadar gelmişken Kar'a kadar gidelim dediler. (Tabi bu arada aklımdan geçenleri tahmin edebilirsin ;D ;D ;D)
Bende diğer arkadaşlar gibi sıkıldım.Pazar günleri günübirlik treking kesmiyor.Sizin oradaki etkinliği ne zaman planlayacaksınız? daha zaman varsa atla otobüse gel hem burada arkadaşları görürsün.Hemde ikimiz Teriosla bir tura çıkarız.
O araç bence çok ucuz, çıplak 300 Tdi ı vermiyorlar o fiyata. Bence kaçırmayın, sonra arasanız bulunmaz.
Vergisi az olduğu için bende Tdi lere bakıyordum önce, bulabildiğim en temiz çıplak araç 25 000 TL olunca vazgeçmiştim.
Bende diğer arkadaşlar gibi sıkıldım.Pazar günleri günübirlik treking kesmiyor.Sizin oradaki etkinliği ne zaman planlayacaksınız? daha zaman varsa atla otobüse gel hem burada arkadaşları görürsün.Hemde ikimiz Teriosla bir tura çıkarız.
merhaba mustafa abi aynen öyle çok yoğunum ama az kaldı düzene giriyor araç iyi şükür, ama yapmak istedikleri hala yapamadım araca katılırım çok özledim