7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,452,737

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

İşte bu güzel haber Onur hayırlı olsun çok sevindim

Sonuç neymiş efendim LR cephesi hiç kayıp vermeden yeni bir üye daha kazanmış ;D ;D ;D ;D

e iyi bir lr ci gitti biri geldi neyi kutluyorsunuzki ;D defenderide ben alirdim param olsa ;D

Herkese hayirli olsun, cihan abi banada 30 000 e cok temiz vx100 bulursa alirim tabi ;D

onur hayırlı olsun çok sevindim iyi günlerde kullan umarım pek yakında tam bir LR fanatiği olursun ;D

cihanülker' Alıntı:
müco onura ,mustafa abinin discoyu aldık ,top gibi ,kaportası,yürürü,içi bomba gibi valla ,görsen pırıl pırıl ,yani mustafa abinin arabası işte daha ne diyeyim artık

abi top gibi derken??? ;D

Tempus' Alıntı:
e iyi bir lr ci gitti biri geldi neyi kutluyorsunuzki ;D defenderide ben alirdim param olsa ;D

Kürşad Mustafa bey için gitti demek doğru değil. O ikinci araba olarak tyt almış Defender duruyor. Buna ilave olarak Onur bu tarafa geçti.

onur hani istedigin bir parca vardi ya onun harbisini buldum kardeşim hemde on numara aksam resimleri gelecek ama sen onu sadece resimlerde gorceksın lr ci olmusun işim olmaz abicim haydeee.

mustafa abim ist de istedigin birsey varmi regal ılegal kardeşin burda emret yeter ayarlariz.

acemi80' Alıntı:
Kürşad Mustafa bey için gitti demek doğru değil. O ikinci araba olarak tyt almış Defender duruyor. Buna ilave olarak Onur bu tarafa geçti.

Evet oda dogru ayrica o defenderi satsa bile kesin aile icinde kalir o arac yabanciya gitmez

cihan abi sıkıntı yok yapi olarak daha col lr ye uygun zaten onur kardeşimiz laf icabi hayirli olsun diyelim artik.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi ama oldu mu bu şimdi ;D Beni ajan olarak gönderdiler abicim ben hala Japon tarafındayım gör bak

İyi dilekler için teşekkür ederim

cihanülker' Alıntı:
paran hazırmı ondan haber ver sen bana ,eğer hazırsa hallederim ama 35 lira gibi düşün ,tabi 30 da ihtimal

hahaha , valla hemen alicak he ;D benim araci satmadan ben ikinci bir buyuk arac alamam. benim aracida satmam kolay degil, yapili disco2 alicak cok az adam vardir. tabi hakettigi degeri vererek birde herseyini sifirladim, daha yeni kasko yaptim vs 1 seneden once bende satmaya kiyamam. 1 sene sonunda satarsamda off road isteklerim ne yone kayarsa ona uygun bir arac alirim.