7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,278,926
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Yok be yaaa, ne sunroof'u. Benimkinde bagaj kapısından giriyor... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kafaya takma, kafana damlamaya başlayıncaya kadar , damlamaya başlayınca kendine küçük bir şemsiye al, ingiliz böyle yapmış bunları no dust proof, no water proof, no oil proof ;D ;D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Vicdansızlık yapma kanına girme bir tyt yüzünden bir aydır öksürüğü atamadı. Bu defa kurban düşmez edersin korkarım ;D ;D ;D

hahahaha valla oyle ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
doktor bu ne ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/toyota_lantguruzer-73WQQaXQQ23925586WQQpXQQdisplayitem

Kia bongo motorunu atınca GRUZZZ olmuş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bak bu fotoğrafın iyi oy toplar Onur Yunus, yanında olsaydı Can'ın Mustafayı öptüğü gibi öperdi

Kapı fitilleri hüma da var arayanlar için, benim ihtiyacım olmadı bir ara sorduydum 80-100 lira gibi bişey orjinali, britpart var daha ucuz, metre işi çok daha ucuza gelir birde seçme şansın olurdaha yumuşak daha geniş gibi, yıba çarşısının arkasında kayserili camcı hacı var aklına gelebilecek her aracın kapı fitilleri var

Bu bagaj kapısını nerde ayarlattırayım abi ??

yok abicim o bahsettiğin anca tek kapıdır

bende biraz araştırmıştım ;D

RedlinE' Alıntı:
altug ledlerı gordunmu

kusura bak arada atlamışım şimdi gördüm abi çok sağol şimdi başka bir proje üzerine yoğunlaştım onu bitirince tekrar çevre aydınlatması olayına dönücem mutlaka haber veririm

abi düğme konusunda marin ürünler satan yerlere de bak inanılmaz şık ve kullanışlı düğmeler var

nette kataloglarıda vardı geçen gün bir yerde denk gelmiştim

altug onaran' Alıntı:
yok abicim o bahsettiğin anca tek kapıdır

bende biraz araştırmıştım ;D

Evet her kapı ayrı satılıyor, parça kodları farklı zaten

Bu arada 300 kadar foto yüklendi bucket e devam ediyor