kafaya takma, kafana damlamaya başlayıncaya kadar , damlamaya başlayınca kendine küçük bir şemsiye al, ingiliz böyle yapmış bunları no dust proof, no water proof, no oil proof ;D ;D
Kapı fitilleri hüma da var arayanlar için, benim ihtiyacım olmadı bir ara sorduydum 80-100 lira gibi bişey orjinali, britpart var daha ucuz, metre işi çok daha ucuza gelir birde seçme şansın olurdaha yumuşak daha geniş gibi, yıba çarşısının arkasında kayserili camcı hacı var aklına gelebilecek her aracın kapı fitilleri var
Kapı fitilleri hüma da var arayanlar için, benim ihtiyacım olmadı bir ara sorduydum 80-100 lira gibi bişey orjinali, britpart var daha ucuz, metre işi çok daha ucuza gelir birde seçme şansın olurdaha yumuşak daha geniş gibi, yıba çarşısının arkasında kayserili camcı hacı var aklına gelebilecek her aracın kapı fitilleri var
kusura bak arada atlamışım şimdi gördüm abi çok sağol şimdi başka bir proje üzerine yoğunlaştım onu bitirince tekrar çevre aydınlatması olayına dönücem mutlaka haber veririm
abi düğme konusunda marin ürünler satan yerlere de bak inanılmaz şık ve kullanışlı düğmeler var
nette kataloglarıda vardı geçen gün bir yerde denk gelmiştim