7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,026
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuzu görenlerin tepkisi ,
Annaaaaa lastiğe araba takmışlar ;D ;D ;D
Bu arada Defender ilk defa uzun yol yaptı tebrikler ;D ;D ;D

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
..............
Bu arada Defender ilk defa uzun yol yaptı tebrikler ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ne diyon be sen kapatıp geldim Güvenç sapağında 15 dakika bekledim arkadan gelen otoyol şeysilerini ;D ;D ;D Ufuğa sor inanmazsan, telsizi duyma problemi hariç hiç problemim olmadı ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sen tamponu biyere koyunca nasıl olsa durursun, ben durabilirmiyim bilemiyorum artık ;D ;D ;D ;D
daha önceden zaten karpuzu eline almış olursun ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ne diyon be sen kapatıp geldim Güvenç sapağında 15 dakika bekledim arkadan gelen otoyol şeysilerini ;D ;D ;D Ufuğa sor inanmazsan, telsizi duyma problemi hariç hiç problemim olmadı ;D ;D ;D
hangi motorla kapadın senin motorun aynısı benim ufaklığın akülü arabasında var o da 70 yapıyor ;D ;D ;D
biz kapama terimini 180 sonrası için konuşuyoruz ,70 yapınca sevinmiyoruz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

valla bekledi yalan yok

Kapama deyince aklıma kuzu kapama geldi beyaw ;D ;D ;D Bide pigme kapama var onu bilahare yiycez ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kapama deyince aklıma kuzu kapama geldi beyaw ;D ;D ;D Bide pigme kapama var onu bilahare yiycez ;D ;D
yapma ya bu saatte ,zaten kampta 2 kilo falan almışımdır. ;D ;D ;D
Pigmeyi yakaladın yakaladın ,yoksa ,tek arabaya karar verirsem TYT olacak ,izinden bile gelemezsin ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
yapma ya bu saatte ,zaten kampta 2 kilo falan almışımdır. ;D ;D ;D
Pigmeyi yakaladın yakaladın ,yoksa ,tek arabaya karar verirsem TYT olacak ,izinden bile gelemezsin ;D ;D ;D

Biz çok gördük , bir adım öne gidemezsin , burnunu bile sokamazsın ;D ;D ;D ne hikmetse......... neyse söylemiim şimdi ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
şimdi bundan var bir tane orjinal tek kapı parası olsa böyle yapicak bekliyor ;D

[attachment=1]

Günaydın.
1957 chevrolet üstüne araba yapılmadı benim gözümde.O kuyruk o ön çamurluk zerafeti ve ergonomisi mükemmeldir. Araçtaki görüş açısı yeni model hiçbir araçta yoktur.
Bu arada 1955 aynı modeli 1969 mustangla takasladım 2 sene sonra mustangla suburbanı takasladım. Dünya üzerinde başka böyle bir takas yapan varmıdır bilmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
takasları yaparken realiteye baktım.Mustangı adam etmek için en az 30000 dolar lazımdı. siniri stresi cabası.İki hobi aracı fazla gelecek , en iyisi takas.Düz mantık işlettim.Aldım suburbanı. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D