KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaptıkmı en iyisi olsun, gerçekten çok güzel olacak önümüzdeki hafta saonunu iple çekiyorum, bu gün ilk defa çalıştırdım sesini dinledim çok farklı bir konsept ;D ;D ;D
300,000 km neki yahu ,bizim arabaların motoru 150,000 km de açılıyor kürşattt ,sen başka markalarla karıştırma ,500 -600 km olsa düşünürüm ama 300 km gerçekten bakımları zamanında yapılmış ise hiç birşey
arkadaşlar bu hafta 3 tane araba aldım ,bundan sonra alım satımdan ,hem alıcından hem satıcıdan 750 şer lira alacağım ,beleş yok ,bir arabayıda satmak üzeryim eli kulağında
300,000 km neki yahu ,bizim arabaların motoru 150,000 km de açılıyor kürşattt ,sen başka markalarla karıştırma ,500 -600 km olsa düşünürüm ama 300 km gerçekten bakımları zamanında yapılmış ise hiç birşey
yani dogrumu bildim 300 000 lerdemi ;D sen temiz diyorsan temizdir abi ben anlamam tyt dan bildigim tek arac td5 disco2 oda huseyin ustada ihtisas yaptik ;D