7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,443,341

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
valla galiba olacak hatta olmaya başladı bile

tamam o zaman simdi sirada, onda 33 var ben 35 takayim onda 35 oldu ben 38 taksammi baslar ;D

MKG' Alıntı:
Yaptıkmı en iyisi olsun, gerçekten çok güzel olacak önümüzdeki hafta saonunu iple çekiyorum, bu gün ilk defa çalıştırdım sesini dinledim çok farklı bir konsept ;D ;D ;D

mustafa abi ses yokki neyi dinledin yahu , çalışırken makinadan ses çıkmıyor hiiççç

Herkese iyi akşamlar

Geldimi Mustafa abinin 90 v8 resimleri heyecan bastı valla Kürşad seninle konuştuğumuz v8 projesi yapılıyor biz de başlasak mı ki bir V8 e artık

endy' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar

Geldimi Mustafa abinin 90 v8 resimleri heyecan bastı valla Kürşad seninle konuştuğumuz v8 projesi yapılıyor biz de başlasak mı ki bir V8 e artık

valla benim yolumun sonu V8 def 90 yada rrc bobtail eminim , sadece param olmasiyla alakali ne zaman yapacagim

cihanülker' Alıntı:
sende işi öğrenmeye başladın yavaş yavaş ama ben çok ciddiyim , şaka yapmıyorum

kac kilometrede 300 000 filandir kesin o zaman yada bisilerinde bisiler vardir ;D

Tempus' Alıntı:
tamam o zaman simdi sirada, onda 33 var ben 35 takayim onda 35 oldu ben 38 taksammi baslar ;D

arabanın standartı 33 len zaten ,bende 35 ler takılı ,şu ana kadar 24,000 km geçtim ,tık yok ,

38 için 2 inç kupadan kaldırma , 3 inçte kit takmak lazım , birde ayna mahruti filan ,sarmaz beni çok yorar

cihanülker' Alıntı:
mustafa abi ses yokki neyi dinledin yahu , çalışırken makinadan ses çıkmıyor hiiççç
[/quote

Dinledik dediysek de devir saatinden çalıştığını anladık ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
kac kilometrede 300 000 filandir kesin o zaman yada bisilerinde bisiler vardir ;D

300,000 km neki yahu ,bizim arabaların motoru 150,000 km de açılıyor kürşattt ,sen başka markalarla karıştırma ,500 -600 km olsa düşünürüm ama 300 km gerçekten bakımları zamanında yapılmış ise hiç birşey

cihanülker' Alıntı:
arabanın standartı 33 len zaten ,bende 35 ler takılı ,şu ana kadar 24,000 km geçtim ,tık yok ,

38 için 2 inç kupadan kaldırma , 3 inçte kit takmak lazım , birde ayna mahruti filan ,sarmaz beni çok yorar

bak bak ama bunlari yazdigina gore aklindan gecmis hesaplamis ;D ;D ;D

arkadaşlar bu hafta 3 tane araba aldım ,bundan sonra alım satımdan ,hem alıcından hem satıcıdan 750 şer lira alacağım ,beleş yok ,bir arabayıda satmak üzeryim eli kulağında

yani dogrumu bildim 300 000 lerdemi ;D sen temiz diyorsan temizdir abi ben anlamam tyt dan bildigim tek arac td5 disco2 oda huseyin ustada ihtisas yaptik ;D