KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ulen 38 lastiği değil umutun köfteci arabasına , Senin standart vx 100 e tak bakalım yokuştan vazgeçtim düz yolda gidiyormu? Kıyasladığın arabaya bak , ne oranı değişmiş ne bişeyi ,38 i çeviriyor 20 yıllık fındık kadar motorla, kepekliyi 3 le 70 km de çıkıyor daha ne olsun tövbe tövbee.
yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın
valla çokkkkk gördük , o tek teker izleri , sen pazar günü tek tekerinle iz yap ,bakalım gidiyormu gitmiyormu görürüz , hatta istediğin yere girmekte serbestsin bakalım gidiyormu gitmiyormu onuda görmüş oluruz , bu arada vx 100 , 200 basmaz 190 da devirkesici devreye girer ,190 km yapar ,arazidede standart defenderrın yaptığı her şeyi yapar hatta fazlasını yapar hemde standar hali ile emin ol ,
hatta sen arka römorkada 1,5 ton yük atarsın ,kepekliyi onlada 60 la filançıkarsın , sendeki bütün arabalar gidiyor ,hernedense benim önüme gelen bütün arabalar ,gitmiyor bende bir tuhaflık var galiba allah allah , D
yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın
hemen atla gel gps de getir km ye inanmazsın sen ;D ;D amaaaaaa eğer 50 (sen söyledin ben 70 demiştim) den aşağı düşmezsem yalatırım sölediklerini ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sen geç ceanim o işleri bana anlatma o masalları , bu işe yeni başlayanlara anlat , siteye göz at , arattır bakalım ,toyota problem diye ne çıkıypr ,birde defender problem diye ne çıkıyor ,bak bakalım , ne çıkacak , direksiyon pompası 3500 lira olan hurda arazi taşıtı
hemen atla gel gps de getir km ye inanmazsın sen ;D ;D amaaaaaa eğer 50 (sen söyledin ben 70 demiştim) den aşağı düşmezsem yalatırım sölediklerini ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hatta sen arka römorkada 1,5 ton yük atarsın ,kepekliyi onlada 60 la filançıkarsın , sendeki bütün arabalar gidiyor ,hernedense benim önüme gelen bütün arabalar ,gitmiyor bende bir tuhaflık var galiba allah allah , D
yok sedat ben LR severim, ve param yettigi surecede LR in en ust modelini alirim. Ama discovery 2 den sonra 3-4 benim icin facia tasarimlar. Arabanin performansini vs deneme geregi bile duymam o tasarimla. Ama mesela ayni sekilde dun yanimdan bir tane malborocularin The Team yazan siyah fj cruiseri gecti, eridim bittim , oysa discovery 3-4 ler yanimdan gecerken benim arabaya bakiyor iclerindekiler ;D ;D ;D
sen geç ceanim o işleri bana anlatma o masalları , bu işe yeni başlayanlara anlat , siteye göz at , arattır bakalım ,toyota problem diye ne çıkıypr ,birde defender problem diye ne çıkıyor ,bak bakalım , ne çıkacak , direksiyon pompası 3500 lira olan hurda arazi taşıtı