7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,446,768
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın

Etiketler

işte sorun burada, 3-5 sayafa geri git 30 000 tl harcanmış vx 100 videolarını izle , birde standart defender videolarını ;D ;D ;D

hatta sen arka römorkada 1,5 ton yük atarsın ,kepekliyi onlada 60 la filançıkarsın , sendeki bütün arabalar gidiyor ,hernedense benim önüme gelen bütün arabalar ,gitmiyor bende bir tuhaflık var galiba allah allah , D

cihanülker' Alıntı:
yarın gelde gidelim şu kepekli rampasına da göster bakayım şu 38 lastikli arazi şeysini ,ne yapıyor ,50 km yapsın bende göreyim , sen galiba bu aralar üstün çok açık yattın

hemen atla gel gps de getir km ye inanmazsın sen ;D ;D amaaaaaa eğer 50 (sen söyledin ben 70 demiştim) den aşağı düşmezsem yalatırım sölediklerini ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
işte sorun burada, 3-5 sayafa geri git 30 000 tl harcanmış vx 100 videolarını izle , birde standart defender videolarını ;D ;D ;D

sen geç ceanim o işleri bana anlatma o masalları , bu işe yeni başlayanlara anlat , siteye göz at , arattır bakalım ,toyota problem diye ne çıkıypr ,birde defender problem diye ne çıkıyor ,bak bakalım , ne çıkacak , direksiyon pompası 3500 lira olan hurda arazi taşıtı

yavuz abi 35 lastikli bir bobtail v8 rrc mi, 35 lastikli v8 defendermi daha iyi? arazi performansi ve kirilganlik - saglamlik olarak bakinca

discovery-V8' Alıntı:
hemen atla gel gps de getir km ye inanmazsın sen ;D ;D amaaaaaa eğer 50 (sen söyledin ben 70 demiştim) den aşağı düşmezsem yalatırım sölediklerini ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yarın deneyelim ,gps tabiki gelecek ,seninki bazen 140 ,160 km de gösteriyor kesin bozuktur

Ben sustum ancak bayır aşağı 5 i kullanabilen bir araca ben ne diyeyim ;D ;D ;D

Aynen ya, Fj Cruiser hasta bişi, keşke getirseler şunu Türkiye'ye.. VX 80 gibi olacak ilerde, bulamayacaz piyasada

fastjunkie' Alıntı:
Aynen ya, Fj Cruiser hasta bişi, keşke getirseler şunu Türkiye'ye.. VX 80 gibi olacak ilerde, bulamayacaz piyasada

valla onur bu malborocular en gec 5 sene sonra onlari saticak ben bekliycem aportta almak icin ;D

Size baştan 85 000 kaçınca arıza çıkmaması normal, 20 yaşında bir aracın çıkaracağı arıza başka bişey

ben hayatımda 3500 tl ye direksiyon pompasını birtek senden duydum : o toyota olmasın.