KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi telsizleri aldigimiz Ozan a sordum elektronik sistem olan araclarda takoz sorun yaratabilir dedi onun icin girmedim o ise ama tekrar bir sorayim, bazen konvoyun basindaki arac 1 kilometre filan arayi actiginda konusmakda zorlaniyoruz.
Abiler bu telsiz denen illette swr çok önemli dün Ufuk abi ile ölçtük benimkisi 3 ün üzerindeydi o yüzden de takoz sorun çıkarıyordu pazartesi günü şu takozu bir açıp dağıtmayı planlıyoruz tabi anteni de adam gibi bir yere takmayı öyle janjanlı yerlerde güzel duruyor anten de swr işi öldürüyor gerçi o haliyle bile test ettik 1 km mesafe pmr mesafesi cb ile çok çok çok daha uzun mesafeleri sorunsuz konuşmak gerekiyor diye düşünüyorum kürşat bence sen bi daha kontrol et senin sistemi
kürşat mutlaka problem var bağlantılarında kontrol ettir ,takoz olmadan çok rahar şehir içi 10 -15 km hatta hava açıksa bazen 20-25 km lik mesafelerde görüşme yaptığımız oldu
kürşat mutlaka problem var bağlantılarında kontrol ettir ,takoz olmadan çok rahar şehir içi 10 -15 km hatta hava açıksa bazen 20-25 km lik mesafelerde görüşme yaptığımız oldu