KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kürşad belgrat ormanlarındaki o bataklıklarda timsahlar yaşıyor diyorlar doğrumu eğer doğruysa bu durumda sen Tolgayı timsahlara yem etmeye niyetlisin bana öyle geliyor sonra da timsah göz yaşları dökersin ardından ;D ;D ;D
altuğ abi sanırım topictesin
boloff'un etkinliğine katılmışsın heralde akşam vakti hava karanlık ibrahim abinin yeni samurai'sinde kadir abiyle fotoların var.face'e koymuşlar.
hangi gün oldu bu etkinlik?
vallahi fotolara bakıp bakıp iç geçiriyorum özledim artık
Kürşad belgrat ormanlarındaki o bataklıklarda timsahlar yaşıyor diyorlar doğrumu eğer doğruysa bu durumda sen Tolgayı timsahlara yem etmeye niyetlisin bana öyle geliyor sonra da timsah göz yaşları dökersin ardından ;D ;D ;D
abi yok zaten bunun suzi saglam batma yerlerinde batarsa cam seviyesine kadar camura girer, ustunede ben toprak atarim iyice gorunmez olur kurek goturcem ;D
Mete abi Kürşat artık konsept değiştirmiş ;D
Takla atıp düzeltip tekrar yola çıkacağı bir araç istediği için bu tenekeyi almış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi sen yine de bir düşün, takla falan boşver biz rahat rahat Kürşat'ı Suzuki'mizden doğanın tadını çıkara çıkara seyredelim,o tenekesini eğmeye çalışsın ;D ;D ;D