7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,455,449
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
ingilteredende bir sürü LR ve camel trophy stickerları ısmarlamıştım artık cihan abinin araca filan yapıştırırım ;D ;D ;D

bende isterim o stickerlerden ;D ;D ;D

kürşat hayırlı olsun ama bir capona daha doğru yolu göstermek için kendini harcamana gerek yoktu ;D ;D ;D

Etiketler

Buda çok süper fikir TD5 motoru hantal bir VX 100 e az gelince kalır sürekli arazide; Herkes aldığı toyotaların kalbini söküp LR motoru takacaksa bende alırım bir TYT.

Abi son geziden sonra bence sana direk ufuk abininki gibi bir def 90 yakışır ;D ;D ;D

hepinize teşekkürler tekrar

Necmi abi batağa düşmüş bir caponun elinden tuttuk işte ;D ;D ;D sahibide ben böyle araba istemem lanet olsun bana LR bulun dedi. Verdik LR yi huzuru buldu ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi son geziden sonra bence sana direk ufuk abininki gibi bir def 90 yakışır ;D ;D ;D

def 90 mı ??? ??? ???

Senin aklını karıştırdı bu çekikler, woodoo bu woodoo ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hepinize teşekkürler tekrar

Necmi abi batağa düşmüş bir caponun elinden tuttuk işte ;D ;D ;D sahibide ben böyle araba istemem lanet olsun bana LR bulun dedi. Verdik LR yi huzuru buldu ;D ;D ;D

Tamam o zaman sorun yok yani seninkisi bir nevi sosyal sorumluluk projesi oldu öylemi ;D ;D ;D

Kürşad varya şimdi takdir ettim seni bu kadar güzel minare kılıfı dikenini görmedim ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
def 90 mı ??? ??? ???

Senin aklını karıştırdı bu çekikler, woodoo bu woodoo ;D ;D ;D

yok Sevtap demek istediğim, Ufuk abininki gibi bir konseptte güçlü motor, kısa şase, büyük lastik bir araç def 90 ;D

söz arkadaşlar gelen tüm LR ve camel g4 challange stickerlarını LR ci dostlarım arasında pay edicem, ama bir tande Cihan abinin arabaya ayırırım ;D

Tempus' Alıntı:
yok Sevtap demek istediğim, Ufuk abininki gibi bir konseptte güçlü motor, kısa şase, büyük lastik bir araç def 90 ;D

Woodoo afrika büyüsü zaten, çekiklerin işi değil

Bence aklında hala def 90 var :

Boşveer hayırlısı olsun, biraz da böyle gitsin

tyt lar batarken bile tek batmayip 2 şerlimi batiyor bu ne abi ;D

Tempus' Alıntı:
söz arkadaşlar gelen tüm LR ve camel g4 challange stickerlarını LR ci dostlarım arasında pay edicem, ama bir tande Cihan abinin arabaya ayırırım ;D

kürşatçım hayırlı olsun , açıkcası hem sevindim doğru yolu bulmana , ama üzüldüm cem kardeşime ayvayı yedi , o arabanın arızası bitmez bu arada çıkartma gönder hemen yapıştırayım ,