KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi ben anlıyorum genelde, arabayla çarpışma sahnesi, parçalama sahnesi, yada barikat yarma sahnesi gibi sahnelerde , nerde amerikanın en sağlam en ucuz arabası varsa ona biniyorlar ;D ;D ;D
adamlar amerikalı olduğu halde tyt parçalamaya gözleri yemiyor tyt ları şehir şeysi olarka kullanıyorlar ;D ;D ;D
Oh oh maşallah ne diyim canım gene pahalı şeyler istiyor benim bu ara demekki, az önce de bir Hummer 1 test sürüşü yaptım çok bir güzeldi 6. dizel. ama ön koltukları çok çok dar zor sığdım.
Yok Burda bir arkdaşımın var siyah 75000 USD istiyor ara ara biniyoruz ama hiç kullanmamıştım ilk defa kullandım baya değişik bir araç çok güzel bir cockpit var ama çok dar geldi ön koltukları
Burda bir adam var Emekli asker Hummer 1 yedek parçası imal edip satıyor, adamda her şey var ama kimseyi muhatap almıyor sadece askeri amaçla kullanılan araçlara satıyor ama şase heralde yoktur Irakta belki bulunur ama oda bir işe yaramaz heralde
Yavuz ona binmek için birde benzin istasyonu olacak adamın.Anladık aslan besleyen yemine bakmaz ama 0,20 tl. yakan teriosun patilerini öpeceğim. ;D ;D ;D
Yavuz ona binmek için birde benzin istasyonu olacak adamın.Anladık aslan besleyen yemine bakmaz ama 0,20 tl. yakan teriosun patilerini öpeceğim. ;D ;D ;D