7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ufuk abi geçen gün gazetede okudum vosvoscular kimsesiz çocukları alıp kızılcahamama pikniğe götürmüşler,bizde böyle birşey yapsak mı?

Etiketler

Hondacılarda rolling yaptıracaklarmış çocuklara

tolgameltem' Alıntı:
Ufuk abi geçen gün gazetede okudum vosvoscular kimsesiz çocukları alıp kızılcahamama pikniğe götürmüşler,bizde böyle birşey yapsak mı?

Valla canı gönülden isterim ama son tecrübemden sonra kenarından bile geçmem artık

artık suzukim var mekanik bişi baya takozlayayım bende telsizi dimi ;D

Bu gün Defender a 35.11,50.16 ebat Silverstone MT 117 aldım ;D ;D ;D

Mustafa Abi İzcide çok güzel çıkmışsın önce tebrikler sonra gelelim şu Gezenbilir FM olayına ruslarla aramızda diplomatik soruna yol açmış sizin bu takozlar rus uydularının haberleşmesi kilitlenmiş diye duydum ne derece doğru yalan bilmiyorum ;D

Tempus' Alıntı:
artık suzukim var mekanik bişi baya takozlayayım bende telsizi dimi ;D

Zukili Kürşad sana halen söyleyecek bir söz bulamıyorum Sünnet gölünde araç seçimiyle ilgili söylediklerin forumda esip yağman hele hele Tolgaya o kadar verip veriştirmenden sonra bir sabah bakıyoruzki Zukici olmuşsun ;D ;D ;D

Teşekkür ederim

Cihaz kesinlikle başarılı bu gün ben evden, Ufuk la iletişim kurdum, yaklaşık mesafe 60 km. yaklaşık rakım ffarkı 200 mt idi.

Ben hala inanmıyorum resimlerle ispatlaması lazım

MKG' Alıntı:
Teşekkür ederim

Cihaz kesinlikle başarılı bu gün ben evden, Ufuk la iletişim kurdum, yaklaşık mesafe 60 km. yaklaşık rakım ffarkı 200 mt idi.

Yakında benimlede konuşursunuz siz