KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bize 4 aylık geldi öyle alışmış, sevmeye yeltenince kapıyor, biri bişey yapmış heralde oda huylanmış, yemek yerken seviyorum hırlıyo mırlıyo ama yinede seviyorum
bize 4 aylık geldi öyle alışmış, sevmeye yeltenince kapıyor, biri bişey yapmış heralde oda huylanmış, yemek yerken seviyorum hırlıyo mırlıyo ama yinede seviyorum
;D ;D ;D ;D Bu havlıyor , o hiç havlamazdı, kapıya biri gelince , yavaşça içeri kaçardı hedef menzile girsin diye ;D ;D ;D ;D ;D Su sayaçlarını okuyan adamı hatırlıyormusun ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D Bu havlıyor , o hiç havlamazdı, kapıya biri gelince , yavaşça içeri kaçardı hedef menzile girsin diye ;D ;D ;D ;D ;D Su sayaçlarını okuyan adamı hatırlıyormusun ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Evet Hastanelik olmuştu... ;D ;D ;D Bir de bir sürü tazminat...., Ne günlerdi yaw.... ;D ;D ;D ;D ;D
manyak herif.. Köpek görmedi diye içeri girmiş... Kapıda kocaman yazıyor DİKKAT KÖPEK VAR diye.... Herifi ısırıp Parmaklıkların üzerinden dışarı atmıştı... ;D ;D ;D
Bir de dışarı çıkıp herifi dışarda paraladıydı ;D ;D ;D