KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla necminin sayesinde 50 km lik yolu dağlardan teğelerden 2.5 saatde gittim Artık oraları bana sorun girmediğim yol köy kalmadı
Yolda birde kaza atlattım çaydanlık bastım gidiyordum. Stabilize yolda. Yol birden sola dönüverdi. Tabi koca çaydanlık dönmem dedi. Dön diye ısrar ettim Küçük çocuklar başını sağa sola sallar ya ööle bi sağ bi sol sonra cup yoldan çıkdım bir kaç metre gittim sonra ısrarlarıma dayanamadı yada bana kıyamadı durdu. Durmasaydı piknik alanına yukardan uçarak girerdim
sonrası piknik ve devamı azcık ofroytcuk dolandık işde sağda solda Güzel vakit geçirdik
ben öbür tarafta nereler varsa hepsini gezdim. Amcam yol tarif ediyo şurdan sola dön ordan şu tepeye çık devam et dedi. Ne dolanayım dedim direk bastım tepeye
evvelki kış ivedikten girdim güvenç 9 km tabelasından yol bol çamurlu olduğu için geri dönüp çubuktan çıktım ben binek arabayla.acayip güzeldi. Bayağı yükseliyor rakım