7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,720
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben susayım da Ufuk abi konuşsun ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Geçmiş olsun Ufuk abi, arazi şeysi kullanmanın zorlukları işte Cihan abi olsa rahat dönerdi o virajı ;D
asfaltla karışık stabilize benim arabanın hiç tarzı değil wrc gibide gazlayınca çocukda şaşırdı ne yapacağını

yavuz-çelikel' Alıntı:
kırılacağı varmış.

tekerlek bu ne tarafa döneceği hiç belli olmaz.

abi yok, yürürüne ve kasasına göre fazla güçlü motoru olan versiyonlarda hep bu oluyor, suzuki 2.5 motorlarda sürekli orasını burasını kırıyor. 2 haftada 2 tane 5.9 cherokee gördüm birisinin aks koptı lastik fırladı biriside bu şaft kırdı.

5.2 leri mesela arazide gitmesede bir yerini fazla kırmıyor ;D

Yaw bu capon şeyleri 250 kilo ya hani üflesen uçan cinsinden makineler batmıyor sanıyorlar onları toprak bile kabul etmiyor topraktan gelmiş metali ama toprak ana diyorki benim böyle evladım yok istemem bu kadar kötü yani bunlarda batmıyoruz diye seviniyorlar (konuyu nerden de bağlarmışım ;D ;D ;D )

ufukozkan' Alıntı:
asfaltla karışık stabilize benim arabanın hiç tarzı değil wrc gibide gazlayınca çocukda şaşırdı ne yapacağını

abi bizde bugün wrc nin yapıldığı parkurdaydık ordan gittik off road yaptığımız yere insan basmamak için zor tutuyor kendisini ;D

bari xj al abi ya ;D

Tempus' Alıntı:
bari xj al abi ya ;D

Cıks almayacam ben kaynağımın konforlu koltukta oturmasını istiyorum konforu seviyorum tolgaya gelince yelkenleri açtı manda havuzunda yüzdü bir o yana bir buyana

Kurbağa Katili seni çevrecilere şikayet edeceğim hatta panter emele verecem seni ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Tolga bu gün döktürdü valla helal olsun diyorum V de yapdı çamurda

sudan geçemiyor abi o birde otobanda yandan rüzgar yedimi kötü yoksa gider çamurda filan ;D

aslında sana vx100 yakışır abi ;D ;D ;D

tolganın gücü anca zavallı kurbağalara mı yetti ;D kurbağalar çamurdan çıksın diye ittirmişde olabilirler onu gider zaten 10 tane kurbağa itse ;D

tolgameltem' Alıntı:
Kürşat bunlar çamura da girmiyor arabamız kirlenir diye ben anlamadım :
Necmi abi hiç ummadığım yerde arkamda kalan zj yi standart defender ile çekseydim o zaman görürüdüm imitastonu ))))