7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,434,325
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

THE FARUK' Alıntı:
masada erkanın yıkılmasını çok bekliyen oldu.. ama yanında ben vardım kıydırırmıyım kardeşime ..birazda yenge yardımı aldı tabe.. ;D ;D

Faruk kardeşim kolleksiyonun yeni parçası hayırlı olsun.

Eksik parça kaldımı

Etiketler

THE FARUK' Alıntı:
masada erkanın yıkılmasını çok bekliyen oldu.. ama yanında ben vardım kıydırırmıyım kardeşime ..birazda yenge yardımı aldı tabe.. ;D ;D

Eyvallah abi
zaten allahtan yengelerden aldım tüyoyu
valla onlar olmasa yanmışdık ;D

mete' Alıntı:
Faruk kardeşim kolleksiyonun yeni parçası hayırlı olsun.

Eksik parça kaldımı

mete hocam teşekkürler..kolleksiyon tamamdır abicim... ;D

Noldu ya, 7/24 lost ... Kimse kalmamış ortalıkta...

hyavuz2000' Alıntı:
Noldu ya, 7/24 lost ... Kimse kalmamış ortalıkta...

Ne olsun Hakancım nazara geldi başlık ;D

Ama 7/24 ün ruhu var, ona birşey olmaz, 7/24 forever

Hayranlarım(!?) bekledikleri fırsatı bu gece de yakalayamayacaklar, beni izlemeye devam etsinler

Bu şarkı taa çocukluk yıllarımdan, harbi 7/24 cüler için...

http://video.eksenim.mynet.com/loveinbodrum/sandy-posey-ALL-HUNG-UP-IN-YOUR-GREEN-EYES/101743/

Bu saatte de dombıra olmaz ki Kerimcim

Hadi bakalım kadro toparlanıyor ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Kesin Fransızlar bir halt yemiştir. ;D , Biri almıştır eline testereyi dalmıştır şasiye... ;D ;D ;D

Abicim zaten amaç sapmış.. Kısaca açıklıyayım. (ilk cümleye dikkat FAMILY CAR CHOICE diyor (yani yol şeysi seçiminden bahsediyor) ;D ;D )

Disco Şasi üzerinde , Diğeri Body/Şasi beraber. Tabiki çarpışma anında Rxnlt (Hele hele Tek taraflı çarpışma anında) enerjiyi daha iyi emer. (Tam şasinin iki koluna çarpsaydı daha farklı olurdu)

Şimdi O Rxnlt tan arazi aracı olurmu? Olmaz. Niye olmaz çünkü Şasi üzerinde olmayan arazi aracından adam olmaz.

Disco daki öncelik arazi aracı olmak, Yol şeysi olmak değil. O yüzden iyi bir arazi aracının şasi üzerinde olması şart.

Şasi üzerine Kupa oturtursanız O kupanın enerjiyi örnekte olduğu gibi emmesi de mümkün değil. Ama O rxnlt un da arazide gitmesi mümkün değil.

kısaca olay budur ;D ;D ;D