KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sorma Yavuz kurtılduğumuz filan yok... Cihan etrafta LR ci bulamayınca gelip bana sarıyor yine ;D Bizim antalyadaki Lr cilerden birileri önüne atacağız artık son çare olarak..
Ancak düşündüğüm yeni bir formülde var LC 80 ve 100 çekişmesi hehhhehehheeeee
Özlemişim gerçketen, ama sen benim arabanın yanına parketme, Fiat Uno gibi kalmış garibim. ;D ;D ;D
Yavuz fırsatın olurda gidersen birde bagajın ön tarafına bakarmısın, orda bir hata olmuştu, düzeltmesini istedim ama çok iş olur vaktim olursa yaparım demişti.
AAaaaaaa Halim le başlayınca ben hiç bağlantı kuramadım. ...Attığın mail i gördüm... Evet dedğin gibi Suriye ürdün filanda konuşuldu bunun yanında kuzey afrika da konuştuk.
Sedat kardeş seninde küçük çocuk varmış,benim katılamama sebeb imin en büyüğü çocuklar...Biri 6 yaşında diğeri 2 yaşında çocuğum var.15 gün kamplı geziyi kaldırabileceklerinden emin değilim ve bu beni korkutuyor.
selamlar
AAaaaaaa Halim le başlayınca ben hiç bağlantı kuramadım. ...Attığın mail i gördüm... Evet dedğin gibi Suriye ürdün filanda konuşuldu bunun yanında kuzey afrika da konuştuk.
Sedat kardeş seninde küçük çocuk varmış,benim katılamama sebeb imin en büyüğü çocuklar...Biri 6 yaşında diğeri 2 yaşında çocuğum var.15 gün kamplı geziyi kaldırabileceklerinden emin değilim ve bu beni korkutuyor.
selamlar
Benim oğlan yola çıktığımızda 4 ü doldurmuş 5 den 6 gün almış olacak ;D
Dünyaya geldiğinden beri geziyor.
2 aylıkken istanbul
3 aylıkken hopa
11 aylıkken fethiye ile başladı gezmeye.
zaten burdan sonra yürümeye başlıyor. sayısız Eymür ve Mogan yürüyüşü, birkaç defa kamp yaptık beraber.
Defalarca İstanbul, birkaç defa Antalya, İzmir. Gezmeyi seviyor benim gibi.
Garibim arabada uyumaya o kadar alıştıki hiç sesi çıkmıyor.
Keşke sizde gelebilseydiniz güzel olurdu ama küçük için bu program erken daha.