KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Zannetmek yanlış olur biliyorsun desen daha doğru olur
Arazi aracı
low seçeneği olan ,tam şaseli ,ön arka sabit akslı,sürekli 4x4 , ön arka yük denğesi eşit olan , 45 derece dikey 35 derece yatay eğimde gidebilen , helezon yaylı,
araçlar benim için arazı aracıdır diğerleri değildir
yok yanlış anlamamda, daha bu hafta hüseyin ustanın defenderin parkura girip 5 metre sonra battiği yerden batmadan geçtim. O zaman ya hüseyin usta off road bilmiyor yada onun defenderi kötü, bir bayan cadde şeysi daha iyi gittiğine göre ;D
yok yanlış anlamamda, daha bu hafta hüseyin ustanın defenderin parkura girip 5 metre sonra battiği yerden batmadan geçtim. O zaman ya hüseyin usta off road bilmiyor yada onun defenderi kötü, bir bayan cadde şeysi daha iyi gittiğine göre ;D
Ben anlama kim off roadacı kim değil
Aracın kabiliyetli olabilir ama benim için hiç önemi yok ben sağlamlığa önem veriyorum
ayşe teyzesi cırrr olmada gerisi öenemli değil
20 suziye vereceğine 4 liraya lada alırsın oda aynı işi görür
Ben anlama kim off roadacı kim değil
Aracın kabiliyetli olabilir ama benim için hiç önemi yok ben sağlamlığa önem veriyorum
ayşe teyzesi cırrr olmada gerisi öenemli değil
valla ben sacma sapan lastikler takmadikca arazide kirilan bir suzuki duymadim. defender, discovery, vx tyt lar benimde sevdigim araclar ama varcagim hedefe beni ulastirabilen ve saglam kalan her arac kabulumdur , marka teknik detaylar vs farketmez. Muhtemelen suzukinin yanina birde discovery alicam yakinda
valla ben sacma sapan lastikler takmadikca arazide kirilan bir suzuki duymadim. defender, discovery, vx tyt lar benimde sevdigim araclar ama varcagim hedefe beni ulastirabilen ve saglam kalan her arac kabulumdur , marka teknik detaylar vs farketmez. Muhtemelen suzukinin yanina birde discovery alicam yakinda
Disco 2 bende istiyorum ama cadde şeysi olarak arazide disco 1 tercihim ama defender varken onuda tercih etmem
Şu kıriz olmasaydı güzel bir defender projem vardı ama işler düzelsin bakacaz artık connect'in yerine disco 2 yada binek bir araç sadce off road için defender nasıl ama