KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Disco 2 bende istiyorum ama cadde şeysi olarak arazide disco 1 tercihim ama defender varken onuda tercih etmem
Şu kıriz olmasaydı güzel bir defender projem vardı ama işler düzelsin bakacaz artık connect'in yerine disco 2 yada binek bir araç sadce off road için defender nasıl ama
bende agir arazide suzuki kullanip yanina birde discovery v8 alma niyetindeyimde discovery 1 v8 alip arazi seysidemi yapayim yoksa disovery 2 v8 alip standart birakip uzun yol ve kamp aracimi yapayim ona karar veremiyorum
Sadece cadde şeysi olarak disco bence doğru bir karar değil. Bu işe daha uygun araçlar bulunabilir. Eğer off road için hazırlayacaksan o zaman suzi yi niye aldın Araban zaten bu iş için hazırlanmış gayet güzel bir araçtı.
Sadece cadde şeysi olarak disco bence doğru bir karar değil. Bu işe daha uygun araçlar bulunabilir. Eğer off road için hazırlayacaksan o zaman suzi yi niye aldın Araban zaten bu iş için hazırlanmış gayet güzel bir araçtı.
abi benim derdim daha ucuz maliyetli ve daha kisa kasa bir aracla off road yapmakdi. Ama simdide uzun yolculuk arabasi lazim, binek tipi dizel bir arac alirsamda gittigim yerlerin tam keyfini suremem. Gene arazi seysi gibi biseyler almam lazim. Ama otobandada beni mutlu etmeli. benim discovery 50 000 lere malolmustu. Oysa standart ve temiz bir v8 discovery 2 yi 25 000 e malederim.
Ben anlama kim off roadacı kim değil
Aracın kabiliyetli olabilir ama benim için hiç önemi yok ben sağlamlığa önem veriyorum
ayşe teyzesi cırrr olmada gerisi öenemli değil
20 suziye vereceğine 4 liraya lada alırsın oda aynı işi görür
2010 ların koltuk sistemini görmüşündür ön koltuk hariç tamamı yatıyor ve çok geniş bir alan elde edilyor aslında 110" sahiplerinin bu koltuk sistemini uygulaması lazım çok pahalıya mal olmuyorsa. Ozaman kamplarda çadıra bile gerek kalmaz.
Tabi mustafa bey gibi bagajda bir araç daha taşımıyorsan
Mete hocam ,İngilizler yeni uyanmış daha arka koltukları toplamayı ;D ;D ;D
Bu sistem bütün arabalarda var ,
Caponlarda ayrıca ön,arka koltuklar yatıp -birbiriyle birleşiyor ve 2 kişi yan yana ayakları taşmadan yatabiliyor.
Kürşatın zuki de bile var böyle bir sistem
Mete hocam ,İngilizler yeni uyanmış daha arka koltukları toplamayı ;D ;D ;D
Bu sistem bütün arabalarda var ,
Caponlarda ayrıca ön,arka koltuklar yatıp -birbiriyle birleşiyor ve 2 kişi yan yana ayakları taşmadan yatabiliyor.
Kürşatın zuki de bile var böyle bir sistem
Doğru söylüyorsunda LR larda daha ön koltukların ileri geri alınması bile mümkün görünmüyor ;D ;D ;D
Mustafa beyin dediği gibi bu araçların misyonu böyle şoför ve yolcular rahatlayıp uyumasınlar diye yapılmış diyor. Aksi takdirde askerler uyur ve daha çok zayiat verirlerdi ;D
Kars yolculuğunda bunu bire bir yaşadık Cihanın arabasına kim bindiyse sızıp kaldı. Çevrenin tadını çıkaramadı ;D