KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yahu ben bunu hiç anlamıyorum. Arabayı alıp tek bir vida takmadan, ertesi gün neden ilana koyarlar? Hem de aldığı fiyatın %25 üstüne ve pazarlıksız diye de yazarlar.
RTI mı ? senin elinden gelir o işler , hazırlasan bir rampa , üzerinde reklamını koy, Gezenbilir festivalinde çok güzel bir yarışma kategorisi daha olur
LPG ile daha az yakması gerekmezmiydi sence?, gerçi yakıt fiyatları arasında uçurum var ama :
............
Çıkmaya kim cesaret eder bakalım.)
RTI rampasını yaparım dakkada. Yarışma işi zevkli olur. Gerçi ben sondan birinci olurum bu aks açıklkığı ile ama)
standartı nedir ne değildir literatür ver .Gerçi çizim falan vardı galiba değilmi konuda.
Festival zamanında yarışma yapalım konu açın, kuralları belirleyin, millet aracını hazırlasın .belli olsun kim kimin kaputundan geçecek....ak kök kara kök misali ))
standartı nedir ne değildir literatür ver .Gerçi çizim falan vardı galiba değilmi konuda.
Festival zamanında yarışma yapalım konu açın, kuralları belirleyin, millet aracını hazırlasın .belli olsun kim kimin kaputundan geçecek....ak kök kara kök misali ))
Valla benim aracın eski hali böyleydi, şimdiki haliyle kaput maput tanımam tırmanıveririm ;D ;D konunun içinde ölçüleri var, standart bişey yapalım kalıcı olsun