KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sabahın köründe epey yokladım kayaları çukurları süper olmuş yeni hali, kamerada pil yokmuş çekemedim, eskisiyle alakası yok, düz duvara daya çık o derece yani ;D ;D ;D
Yunusum Bagerim flanş yapacak, motor değişecek, şanzımanlar değişecek, arka dingilde değişecek sonra, şimdi leylek gibi yana devrilecek diye ürküyorum, gerçi virajlarda bir fark hissetmedim belkide psikolojik. :
wayyy ezici taraf ha ;D ;D ;D ;D ;D ulen biz senden o iki çeker halinle azmı çektik, şimdi bide altında 4 çeker v8 var , yandı diğerleri , güçleri yetse çeneleri yetmez ;D ;D ;D ;D
Yunusum Bagerim flanş yapacak, motor değişecek, şanzımanlar değişecek, arka dingilde değişecek sonra, şimdi leylek gibi yana devrilecek diye ürküyorum, gerçi virajlarda bir fark hissetmedim belkide psikolojik. :
Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.