KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.
Burada yanlışlık olmuş, bir düzeltme 94 sonrası disco I ve 94 sonrası Defender aynı yürüyene sahip, piyasada 94 sonrası defenderlar uçuk fiyatlarda olduğundan, Disco I fiyatları yerlerde süründüğünden böyle bişey demiştim.
Geçen gün yazmıştım defenderle boşunamı uğraşıyoruz diye , yaptıklarımla defender ancak disco I haline gelebiliyor, disco I de hepsi zaten standart, hava soğutmalı ön disk hariç.
Artık yazmıyorum Abicim oraya, frekanslarımız tutmadı, adam 3000 nm tork u duyunca gözleri yerinden çıkmış, motorda böyle bir tork olsa , motoru tekere bağla git zaten, ama arazi vitesinde tekerleğin üzerine bu torku koymazsan lastik dönmez, araçalrımız 2 tondan fazla zaten daha lastik çapını zemin durmunu ortaya koymadan durum ortada.
Yavuz abi o arkadaş drag arabaları ile offroad araçlarını birbirine karıştırmış bence. Parşaları kırmaya başlayınca senin ne anlatmaya çalıştığını anlayacaktır