KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedat doğru bizim depo 55 lt ama yol bilgisayarı sıfır gösterince ben doldurdum,47 litre aldı. Yani içinde 8 litre yakıt var buda kullanıma göre 100-150 km arası daha gider demek oluyor. Bu sebeple ben rahatlıkla bilgisayar 0 gösterince yakıt alabiliyorum. ;D
hsbasar' Alıntı:
Burak yeni kasa 55 litreymiş, bir öncekini bulamadım ama benimki kırmızı yandığında yaklaşık 40-41 litre alıyor.
genelde çeyrek depo kalınca dolduruyorum 100 lira tutuyor.
toyota al diyorsunuz alalim diyoruz bir suru sorun sayiyorsunuz ;D baska arac alayim diyorum onu begenmiyorsunuz ;D huysuz sevgili gibisiniz valla almicam araba filan ;D
eyfel fotografin guzel olmus genel bir onerim yok ama belli konularda bir fotograf ustune filan sorun olursa cevaplarim. simdi yatiyorum istedigin zaman istedigin foto ustunde konusuruz
benimde orda birkac fotografim var ara sira yukluyorum, oranin ilk uyelerindendim aslindada bir tartisma oldu oranin yonetimiyle aramda sildim fotograflari yuklemedim uzun sure tekrar