KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedat sen kac mezunusun, 94 de girmistim ben 4 sene ordaydim. Benim dayimin sirketi var Zemin insaat adi, oda jeofizik mezunu kopru baraj vs lerin temellerini yapiyorlardi. Onun istegiyle jeolojiye girmistim, sonra 1 gun sirkete gittim staj icin, calistim bir daha gitmedim ;D ;D hala sirketteki akrabalarimin gozunde efsaneyim ;D
aman kuma toza dikkat et objektifin aralarindan iceri aliyor bazi modeller zoom yaptikca
o zamanda fotografla ilgili olsan fotograf kulubunu filan bilirdin tanismis olurduk. sergi acmistik okulda birkac kere. hatta antalya akdeniz universitesinede gidip sergi acmistik kantinde cok oturmazdim bir yandan calistigim icin, ara sira king oynamaya gelirdim sadece
o zamanda fotografla ilgili olsan fotograf kulubunu filan bilirdin tanismis olurduk. sergi acmistik okulda birkac kere. hatta antalya akdeniz universitesinede gidip sergi acmistik kantinde cok oturmazdim bir yandan calistigim icin, ara sira king oynamaya gelirdim sadece
Bizim kantinin King muhabbetleri meşhurdu zaten ;D ;D ;D
Aslında Fotoğrafçılık ile ilgiliydim, seçmeli ders olarak almıştım Fotoğrafı. Ancak o dönemlerde dijital olayı olmadığı için, öğrenci bütçesini zorluyordu fotoğraf işi.
Kürşad bizde Kinge 4 arıyorduk acıbadem de. Şimdi kare tamamlandı. Bi ara oynayalım.
Tempus' Alıntı:
Belki abuk bir soru olacak ama 61 AV 325 plakalı bir 1302 vw vardı, hatırlarmısın?
Bir çok kişi beni o arabayla hatırlıyorda ;D
Dur foto bulabilirsem ekliyeyim.
O döneme ait fotoların hepsi analog olduğu için kendi fotosu yok, bir ara eski fotoları tarasam iyi olacak.
Ekli fotoğrafı internetten buldum, benim arabaya çok yakın.
Bak güleni fena yaparım
Bu da benim fotoğraftaki yeteneğimi gösteren en müthiş örneklerden biri ;D ;D ;D
Harem-Sirkeci arabalı vapurundan, sözümona denizde vapurun oluşturduğu köpükleri çekecektim
Siz de bu işte usta olduğunuzu sanıyorsunuz