7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,438

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

bsayil' Alıntı:
kürşatcım oyunu yolladım umarım 1.sayfaya doğru yollanırsın
;D ;D ;D

eyvallah ;D oylar secimde onemli diil juri secicek sanirim ama olsun goz onunde olsun arkalarda kaybolmasin

Tempus' Alıntı:
gunaydin

www.competus.com.tr deki kesif hikayelerine bir yazi yazdim , kesif hikayelerinde sayfa 8 de su anda, desteginizi bekliyorum

Kürşad senin hikaye çok tuttu, beğenenlerin sayısı bir günde 10 oldu

ya adamlar var 350 oy filan almis, ilkokul yazisi gibi yazmis esas hilekar onlar ;D zaten dedigim gibi esas secici juri var, bu oylar sadece hikayenin arkalara gitmesini engeller daha cok insan okur, destek veren herkese tesekkurler ;D

bu arada full + full off road icin suzuki isteyen birileri olursa suzukiyi satabilirim. aklinizda olsun

yavuz-çelikel' Alıntı:
allah alllah senide anlamadım gitti. 3 saattte aldı 3 haftada satıyo.

abi benim kafamda 2 arac var vx80 yada discovery 1, ve ben bunlardan birisini almadigim surece hep aklimda kalicak. suzukiden memnunum ama simdi bir sene filan kalirsa bende bunada masraf edicem , ustelik eskitip saticam, ama mutlaka birgun satim bir vx80 yada discovery 1 alicam. o yuzden daha yolun basinda yapayim ki zarar en az olsun.

sizde uye olun birlikte gezeriz belki , yazin hikaye ;D

Ben bu hikayeyi bir yerden tanıyorum.

doğru yolu bulucaksın yani....

bakalim abi vx80 in temiz ve ucuzunu bulmak zor, bulsam ilk tercihim o, bulamazsam discovery 1 istedigim an bulurum, alir toplarim bastan. ilan filan vermiyorum zaten once es dost ahbap arasinda duyurayim cikmazsa musterisi bakarim duruma o zaman.