KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya adamlar var 350 oy filan almis, ilkokul yazisi gibi yazmis esas hilekar onlar ;D zaten dedigim gibi esas secici juri var, bu oylar sadece hikayenin arkalara gitmesini engeller daha cok insan okur, destek veren herkese tesekkurler ;D
abi benim kafamda 2 arac var vx80 yada discovery 1, ve ben bunlardan birisini almadigim surece hep aklimda kalicak. suzukiden memnunum ama simdi bir sene filan kalirsa bende bunada masraf edicem , ustelik eskitip saticam, ama mutlaka birgun satim bir vx80 yada discovery 1 alicam. o yuzden daha yolun basinda yapayim ki zarar en az olsun.
abi benim kafamda 2 arac var vx80 yada discovery 1, ve ben bunlardan birisini almadigim surece hep aklimda kalicak. suzukiden memnunum ama simdi bir sene filan kalirsa bende bunada masraf edicem , ustelik eskitip saticam, ama mutlaka birgun satim bir vx80 yada discovery 1 alicam. o yuzden daha yolun basinda yapayim ki zarar en az olsun.
bakalim abi vx80 in temiz ve ucuzunu bulmak zor, bulsam ilk tercihim o, bulamazsam discovery 1 istedigim an bulurum, alir toplarim bastan. ilan filan vermiyorum zaten once es dost ahbap arasinda duyurayim cikmazsa musterisi bakarim duruma o zaman.