KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya Erkan zaten ben sizleri discovery 2 aldikdan sonra tanidim, benimde off road, seyahat, kamp zevklerim denedikce yerine oturmaya basladi. 1 sene oncekinden cok daha iyi istediklerimi biliyorum ve arabalari taniyorum. ben ve yapmak istediklerimin hepsine en uygun 2 araba var birisi vx80 birisi discovery 1 er yada gec alinacak bunlardan biri ne kadar cabuk olursa o kadar iyi ;D
valla abi suzuki seven ve suzuki ile off road yapicak birisi icin daha iyisi yok. benim isteklerim farkli ondan saticam. aramizdan birinde kalirsada iyi olur.
Arkdaşlar birileri insanları tahrik ederek olay çıkarmaya çalışmakta lütfen sakin olalım ve polemik çıkmaması için cevap vermeyelim konu yönetim bölümümnde çözülecektir.
Silinen mesajlarda ne vardı bilmiyorum. Bağlantısını verdiğiniz konuyu baştan sona okudum, neden açıldığını anlamadım.
İki tarafında saygısızlık denecek düzeyde bir yazısı yok bence. Sadece orta noktayı bulamamışsınız o kadar.