7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,423,310
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Aslankurt bu günlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorsan bulunmaz fırsat Kürşad da kaşıntı başlamış

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
samurai diyordu ama vitara alır heralde.

abi 15 000 butceye anca vitaranin kendisini alir off road a sokmak icin en az 5000 civari harcamasi lazim kilit vs takmadan. belki samurai alamsi daha mantikli olur o yuzden

mete' Alıntı:
Aslankurt bu günlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorsan bulunmaz fırsat Kürşad da kaşıntı başlamış

;D ;D ;D

dag aslani, col kaplani, bayan doktordan arazi gormemis ama full donanimli vitara ;D

doğru diyorsun.... Bu arda benim kilit gebermiş.Bir kilidi takamadık anasına satayım))))
Tempus' Alıntı:
abi 15 000 butceye anca vitaranin kendisini alir off road a sokmak icin en az 5000 civari harcamasi lazim kilit vs takmadan. belki samurai alamsi daha mantikli olur o yuzden

yavuz-çelikel' Alıntı:
doğru diyorsun.... Bu arda benim kilit gebermiş.Bir kilidi takamadık anasına satayım))))

biz ankaraya geldigimizde kuturdeyen kilitmi gitti? o sesler zaten normal degildi gecmis olsun ARB lerin montajina 300 dolar filan aliyorlar sanirim burda ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:

Yavuz sein arabadaki canhıraş bağırtılar kesildimi. (O gezideki çıkan sesleri kast ediyorum teknik bilgim olmadığı için izah edemiyorum)

adam batan tyt lari ceke ceke kilidi kirdi ben olsam isterdim onlardan parasini ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
adam batan tyt lari ceke ceke kilidi kirdi ben olsam isterdim onlardan parasini ;D ;D ;D

düzelir belki diye çektirdik kendimizi ama.. ;D ;D

başından beri bir yanlışlık olduğu belliydi.

çağlar' Alıntı:
düzelir belki diye çektirdik kendimizi ama.. ;D ;D

başından beri bir yanlışlık olduğu belliydi.

Siz de amma yaptınız haa

Çağlar ve Cihan arkadaş hatırına kendilerini feda ettiler ;D ;D ;D

İyiliğin karşılığı bu olacaktı

suzuki vereyim abi sana suburbandan sonra ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
suzuki vereyim abi sana suburbandan sonra ;D ;D ;D

Yavuz onun ön tamponuna bir halka takar anahtarlık diye taşır yanında suburbandan sonra ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Terios'u da öbür eline el lambası diye alır