KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet arkadaşlar TYT battı bu doğru bunu bir land çekti bu daha da doğru ammaaaa olayda kilit rol yine amerikanlara düştü ingiliz güzeli arkasına amerikayı almadan hiç bir şey yapamadı der susarım.
Bu arada Yavuz zaten çeker beni ben batarsam batacak yer bulursak batarız ama bu lastiklerle ben epey temkinli davranıyorum batsamda sağolsunlar bunun suçlusu zaten TYT oluyor bakınız önceki mesajlara ;D ;D ;D
Necmi bir başlık açsanızda linkini koyasak buraya fotoların tamamını oraya koysak nasıl olur , hepsi buysa fotoların o ayrı ama daha çok varsa ayrı başlık daha güzel olur.
Yok Yavuz ben konu açmaya tövbe ettim sonra moderatörler geliyo yok konuyu editle yok başlığını değiştir yok yanlış yere açmışsın yok benim sakalımdaki beyazlar belli olmuş vs vs bi dünya yoruyorlar adamı en iyisi doğru yere doğru başlığı bir moderatör açsınki sonra başımız belaya girmesin ;D ;D ;D
Evet arkadaşlar TYT battı bu doğru bunu bir land çekti bu daha da doğru ammaaaa olayda kilit rol yine amerikanlara düştü ingiliz güzeli arkasına amerikayı almadan hiç bir şey yapamadı der susarım.