7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,393,351
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
ya bu araba kimin bilen varmi merak ettim

http://www.sahibinden.com/off_-_road-04WQQaXQQ22561724WQQpXQQdisplayitem

Sahibini bilmiyorum ama XJ'nin hakkını vermiş.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Sahibini bilmiyorum ama XJ'nin hakkını vermiş.

isoff eski baskaninin arabasiymis, baska bir arac yaptigindan satilikmis arastirdim herseyini

pandipieri' Alıntı:
kursat km si biraz fazla gibi sanki ne dersin...

Serkan ben anlamam tyt dan Cihan abi filan bilir bunlari, LR discovery v8 alsan motoru 5000 e max sifirliyorsunda vx100 motoru yaptirmak adama aci koyar heralde ;D ;D ;D

soyle soyleyeyim izmirde 600,000km de vx 100 u olan bir arkadasim var sorunsuz biniyor. arazi dersen bizim kadar degil tabi hafif arazi kosullarinda kullaniyor ama araba hala tas gibi...

gecen yıl keci bile tasimistik araba ile... 12 tane sigiyor bagaja

ya iste iyi bakilan araba 600 000 gider kotu bakilan 100 000 de motor yer bilemiyorsunki

arazi araclarinin en buyuk handikapı bizler almadan once kullanan kisinin bu isi bilip bilmedigi ile ilgili bence... bilmiyorsa arabayı mahvetmis oluyor...

pandipieri' Alıntı:
arazi araclarin en buyuk handikapı bizler almadan once kullanan kisi bu isi bilip bilmedigi ile ilgili bence... bilmiyorsa arabayı mahvetmis oluyor...

valla serkan ben 4-5 araba aldim, en sevmedigim araba tipi, orjinal vidasi bile degismemis degiseni yok denen arabalar, bir araba 2 yasindan buyukse ve bir vidasi bile degismemisse zaten sen alinca sende patliycam demektir ;D ben olabildigince degiseni olanlari seviyorum

off road yapan insanlarin cogu araclarina normal binicilerden iyi bakiyor, normal binicilerin cogu arabaya sadece yakit koyup yuruyor, araba calismaz oluca servis cagiriyor.