KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serkan ben anlamam tyt dan Cihan abi filan bilir bunlari, LR discovery v8 alsan motoru 5000 e max sifirliyorsunda vx100 motoru yaptirmak adama aci koyar heralde ;D ;D ;D
soyle soyleyeyim izmirde 600,000km de vx 100 u olan bir arkadasim var sorunsuz biniyor. arazi dersen bizim kadar degil tabi hafif arazi kosullarinda kullaniyor ama araba hala tas gibi...
gecen yıl keci bile tasimistik araba ile... 12 tane sigiyor bagaja
soyle soyleyeyim izmirde 600,000km de vx 100 u olan bir arkadasim var sorunsuz biniyor. arazi dersen bizim kadar degil tabi hafif arazi kosullarinda kullaniyor ama araba hala tas gibi...
gecen yıl keci bile tasimistik araba ile... 12 tane sigiyor bagaja
arazi araclarinin en buyuk handikapı bizler almadan once kullanan kisinin bu isi bilip bilmedigi ile ilgili bence... bilmiyorsa arabayı mahvetmis oluyor...
valla serkan ben 4-5 araba aldim, en sevmedigim araba tipi, orjinal vidasi bile degismemis degiseni yok denen arabalar, bir araba 2 yasindan buyukse ve bir vidasi bile degismemisse zaten sen alinca sende patliycam demektir ;D ben olabildigince degiseni olanlari seviyorum
off road yapan insanlarin cogu araclarina normal binicilerden iyi bakiyor, normal binicilerin cogu arabaya sadece yakit koyup yuruyor, araba calismaz oluca servis cagiriyor.