KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kamyonetten zaten agir off royt araci olmayacagi fikrindeyim, bu sadece kamp ve uzun seyahat araci gibi dusunulen bir fikir. ama mucahitin dedigine gore ciddi vergileri varmis 4x4 olanlarin
Yavv ben hiluxsa kötü demiyorum l200 beş para etmez ve yakıtı ocak söndürür konfor ,yol tutuşu hiç yok
d-max pazarda biraz gerilerde kaldığı için kaliteye konfora önem vermiş aksi halde toyota ve l200 ler varken pazarda yer bulamaz ama fiyatıda az değil veee benim bahsettiğim d-max limited modelleri
Abicim git şu vx100 ü al 35 e 30 a neyse , paşa paşa bin, modifye falan işine girme, Suziyide sat daha ufak daha agresif bişey yap kendine dikine pancolos
Abicim git şu vx100 ü al 35 e 30 a neyse , paşa paşa bin, modifye falan işine girme, Suziyide sat daha ufak daha agresif bişey yap kendine dikine pancolos
abi zaten bu kombinasyon daki ikilide kararim kesin, sadece araclarin hangileri olacagi mevzusu ;D bakalim az kaldi mutlu sona dikine pancaolos araci belli gibi, yol seysinde karara az kaldi ;D
Muhterem abilerim sevgili küçüklerim ben kafayı kırdım sanırım ya da Mete Abinin dediği gibi cennetlik oldum boyumdan büyük bir işe kalkışıyorum bana en acil tarafından 67 model wagoneer pickup ile ilgili ne kadar bilgi belge döküman varsa yollayana müteşekkir olurum mail adresimi veriyorum ncevirme@gmail.com