KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
dostum açtirma agzimi yavuz abinin kokunde hdj 80 var. adam toyotadan gelmiş oralara...
olayi özetliyim turbo dizel bir makineyle yaşamiş yaşicagini o memnun yenge memnun gunler gül gibi geçiyomuş ama yavuz ben kafaya takmiş ulan bu araçlar ben zevk alamiyorum bozulmuyor kirilmiyor. adamda sanayi kulturu var illa yaglanacak sokecek takacak. Neyse 80 den vaz geçmiş geçmiş lr ye
bir arazi bir kriko bir arazi bir kriko adam zevk aliyor araci sokup takmakdan böyle mutlu yani..
gerci yengeden fircayi yemiş bunlar ne diye toyotayla ne guzel rahat geziyoduk rahattik diye bu ne yok tabure yok bilmemne çiksin yemedim firça desin beni iki dişimi kiricam delikanli gibi...
dostum açtirma agzimi yavuz abinin kokunde hdj 80 var. adam toyotadan gelmiş oralara...
olayi özetliyim turbo dizel bir makineyle yaşamiş yaşicagini o memnun yenge memnun gunler gül gibi geçiyomuş ama yavuz ben kafaya takmiş ulan bu araçlar ben zevk alamiyorum bozulmuyor kirilmiyor. adamda sanayi kulturu var illa yaglanacak sokecek takacak. Neyse 80 den vaz geçmiş geçmiş lr ye
bir arazi bir kriko bir arazi bir kriko adam zevk aliyor araci sokup takmakdan böyle mutlu yani..
gerci yengeden fircayi yemiş bunlar ne diye toyotayla ne guzel rahat geziyoduk rahattik diye bu ne yok tabure yok bilmemne çiksin yemedim firça desin beni iki dişimi kiricam delikanli gibi...
Ben 80 den memnundum, hiç şikayette etmedim hiç b..k atmadım, biraz büyük birde arazide hırpalamak için yazık onun haricinde çok güzel araç.
Erkan beni niye düşünemiyosunki? valla doğru söyliyeyim yerli binek araba parasına vx100 satıyorlar , alır paşa paşa yolda binerim , hemde günlük ne olacakki, Ama kimse kusura bakmasın ne modifiye ederim ne araziye sokarım. Şaka değil ciddiyim, aslında MKG de aynı şeye niyetlendi ama niyet bozuldu bence hiç modifiye işine girmeden Canan ablam kullancaktı onu ne fiş çekme ne sanayi tertemiz gül gibi araba.
LR özelliklede Defender modifiyelik araç, alıp olduğu gibi binilmez, kendine göre yapmak istediklerine göre modifiye edeceksin sana özel olacak, kimi dünyayı gezer, kimi kampa gider , kimi arazide oynar, kimi 9 köpek 11 avcıla ava gider ;D basit araç insanı üzmez zevk verir Hiç bir defender diğerine benzemez. Defalarca söyledim bu söylediklerim Amerika için değil, Dubai, fransa veya avustralya için değil bahsettiğim yer Türkiye, Bu şartlarda arazide oynamak için en iyisi defender nokta
Kürşad kardeş hadi hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesin..... Receb in arabası değilmi??? Bende hem Toyota buluşması hemde gezenbilir-Antalya buluşmasında görmüştüm o aracı tam dolu mükemmel bir araba..