KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
saol abi, haklisin bunu biliyorum ama ilk onceligimin uzun yol olduguna karar verdim, belgrada off road a gitmesemde olur yada gidenlere yanci olsamda olur, veya gidip cok sert yerlere sokmayabilirim.Ama bu yaz isparta-antalya, karadeniz, ege, osmaniye yolculuklari planim var bunlari yapmazsam mutsuz olurum para oldugunda lexus un arkasinda romokla tasinacak bisey yaparim
Cem merhaba , abicim valla işin doğrusu disco II den hiç anlamıyorum, D1 lerin ayna mahrutilerle aynı ise bulunur kolayca, ama farklı bişeyse onu hiç bilmiyorum.
35 için 4,88 falan çok büyük abicim naaptın bu toyota veya jeep değil , bizim arazilerin çıkışı 1,22 ile 1,67 arası redükte ediyor devri, diğer araçların yürüyemediği oranlarda LR ailesi rahat yürür, 4,7 takarsan 38 bile ufak kalır, ama idare eder, 4,11 le 35 cuk olur.
anlaşılmıştır, , muhtemelen orjinali 3,54 4,11 ile 35-36 yı fırıldak gibi döndürür. Kötü haber 4,11 türkiyede yok, 4,7 var sesies III lerin ayna mahruti si, bence hiç ayna mahrutiye girmeden en ucuz yolu arazi çıkışını 1,41 e çevirmek hem ucuza gelir, hemde heryerde var.