7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,404,468
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

abi zaten sende kullandin arabayi 33 e banamisin demiyordu, 35 le en fazla asfaltta rampalarda surati duser yavaslar. bendeki vx80 205 beygir , max surati td5 den daha yuksek ama kalkislarda td5 gibi kalkamiyor, td5 dizel torkuyla zaten kalkislarda sorunsuz, yada dusuk devirlerde.

Etiketler

bencede doğru. Hem bu şekilde diş kalınlıklarıda kuvvetli olur.

Merhaba Yavuz.
Dediğin gibi, millet dağınık vaziyette! Bir yorum kopyalayım da, belki ortalık şenlenir. (Ben bu aşkın....) ;D ;D ;D
" eyvallah arkadaslar tamamda benim soyle bi sorunum var .ben Allaha sukur iyi arac kullanirim ama arac mekaniginden en ufak bisey anlamam kulaktan dolma bilgiler bendekiler.hatta yurt disi off road culara forumlarda arada yaziyorum ciziyorum.ne anlaticagimi bile bilmiyorum.adamlara su videodaki aracin aynisini yapmak icin ne aksesuar lazim tarzinda sacma sapan seyler yaziyorum.iki haftadir yanina ugramadim aracin sogudum ama acilen camura girip tepinip yolda kalmamam gerekiyo.nerde yaptirsam ben bu aracin eksiklerini.ben boyle askin izdirabini varya "

yavuz abıcım ben tablodan baktım ondan dedım 4.88 de bızımkıler su an 2.88mı neymıs galıba ama sen bu ısın hatım ettıgın ıcın dusuncen cok onemlı bana tlf ozelden atarsan ayna marudını nerden bulurun ne takarım konusuruz

2 gündür aktivite yok 7/24 te, hayırdır neden sessiz buralar?

Suburban için küçük ama Suzuki için büyük bir adım ;D

E be Yavuz ne deyim ben sana

Sen şu Suburbana hemmen bana sat ben bir bidon benzin döküp yakacam üzerine yok kardeşim bir Amerikan minicik bir capon tarafından çekilebilemez olabilemez böyle bir şey ya sen kurtar amerikanların namusunu ya biz kurtaralım )))))

tolga sende korkmadan cekmissin ya helal olsun ;D