KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
cumartesi yola çıkıyorum allah nasip ederse takım çantamda yok benimle gelirmisiniz cihan abi ve mücahit toyotasız o yol çekilmez şimdi yaaa o kadar davet ettim bir yoyota katılmadı neden acaba uzun yola gelemiyor bu araçlar pazar geceden itibaren aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsiniz
Kürşad'cım o zaman ben azerbaycan'da ve diğer Türki cumhuriyetlerde LR servisi bakayım ; ya da bize uygun sanayi araştırayım ) Toyota ile gitsek bile uğrayacak yer olsun
Benim aracın içinde en önemli ekipmanlardan biri o çanta ; LR kullanınca sürücülerin her türlü aleti bulundurması lazım arabada ne lazım olacağı belli olmuyor ))) arkadaşlarımıza faydası oluyor ; benim sanayiye gitmek için bahaneler uydurmaya pek ihtiyacım olmuyor kürşad gibi; bizde LR hastalığı kadar sanayi hastalığı var geçmiyor )
aynen abi, maslak sanayiden kendimi kurtardım bostancı sanayi başladı, muhabbetimizde çok iyi saolsunlar ustalarla, sirf öğle yemeği yemek için filan gidiyorum gittiğimdede arabaya şunumu yapsaklar başlıyor kurtulmak lazım ;D ;D ;D
cumartesi yola çıkıyorum allah nasip ederse takım çantamda yok benimle gelirmisiniz cihan abi ve mücahit toyotasız o yol çekilmez şimdi yaaa o kadar davet ettim bir yoyota katılmadı neden acaba uzun yola gelemiyor bu araçlar pazar geceden itibaren aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsiniz
ya tarık gelmesine gelemem işim çok kardeş ama gelseydim , dediğin doğrudur uzun yolda çekilmez bizim toyolar ben rizeden çıktımmı durmadan 7-8 saatte ankaraya inerim , sizinkilerle aşık atamam yorulurum tıngır mıngır ,her yer duman ( köfteci arabası gibi ) yorulurum yani anlayacağın
ya tarık gelmesine gelemem işim çok kardeş ama gelseydim , dediğin doğrudur uzun yolda çekilmez bizim toyolar ben rizeden çıktımmı durmadan 7-8 saatte ankaraya inerim , sizinkilerle aşık atamam yorulurum tıngır mıngır ,her yer duman ( köfteci arabası gibi ) yorulurum yani anlayacağın
Cihan Abicim senin seyahatler express oluyor işte biz expedisyon seviyoruz ))
istanbul izmir 15 saat
istanbul Antalya 16 saat
istanbul rize 24 saat yola doyuyoruz; her çeşmede durup ufak ilçe sanayilerini bile ziyaret edip keşif yapıyoruz;
Hem benim eski defenderda yolda giderken tavla bile oynanıyordu sürat yüksek olmayınca otomatik pilottaymış gibi
Kürşad seninle bir öğle yemeği yiyelim ümraniye sanayide hem ordakilerle de tanıştırırım: )
Olur Ender zaten bizim Aytuğ da orda, balatacı ama uzak ora bana çok ters ondan sık gidemiyorum , dün kartal-dudullu tarafında bir sanayiye gittim kumlama ve statik boya için esas ora hoşuma gitti, ağır sanayi işlerde var tam benlik ;D
Olur Ender zaten bizim Aytuğ da orda, balatacı ama uzak ora bana çok ters ondan sık gidemiyorum , dün kartal-dudullu tarafında bir sanayiye gittim kumlama ve statik boya için esas ora hoşuma gitti, ağır sanayi işlerde var tam benlik ;D
Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D
Kürşat bende 33'' cooper STT taktım, köyde havalı tabanca olmasına rağmen lastik değiştirmek beni yordu arziyede V8 90 la çıkıyorum müthiş keyifli oluyor ;D ;D ;D fırsat bulamadım resimleini çekip yükleyeceğim, dere tepe dümdüz gidiyorum ;D